Φωτογράφος απαθανατίζει τα πρόσωπα των μαμάδων στην αίθουσα τοκετού

Η φωτογράφος Barbara Aviz φωτογραφίζει γυναίκες στο δωμάτιο του τοκετού με τα νεογέννητα μωρά τους.

Φωτογράφος απαθανατίζει τα πρόσωπα των μαμάδων στην αίθουσα τοκετού
Instagram / barbaraaviz

Η Barbara Aviz είναι 36 ετών, μεγάλωσε και μένει μόνιμα στη Βραζιλία και είναι μία επαγγελματίας φωτογράφος τοκετού που έχει βραβευτεί για τη δουλειά της. Η 36χρονη ξεκίνησε να ασχολείται με τη φωτογραφία το 2009 και φέτος κέρδισε το πρώτο βραβείο για την καλύτερη φωτογραφία τοκετού στον ετήσιο διαγωνισμό που διοργάνωσε η Διεθνής Ένωση Επαγγελματιών Φωτογράφων Τοκετού.

Όπως αναφέρει στην επαγγελματική της ιστοσελίδα, η πρώτη της φωτογράφιση τοκετού ήταν το 2012 και έκτοτε έχει χάσει το μέτρημα:

«Για χρόνια ασχολούμουν με τη φωτογραφία γενικά μέχρι να εξειδικευτώ στην οικογενειακή φωτογραφία. Η πρώτη γέννα που φωτογράφισα ήταν το 2012 και από τότε έχω χάσει το μέτρημα από τις εκατοντάδες γεννήσεις και τις οικογένειες που έχω φωτογραφίσει μέχρι και σήμερα» αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Άγγιγμα Ψυχής»: Η φωτογραφία που ξεχώρισε ανάμεσα σε χιλιάδες άλλες

Η νικήτρια φωτογραφία έχει τίτλο «Άγγιγμα Ψυχής» και δείχνει μία μητέρα να κρατά αγκαλιά το νεογέννητο μωρό της λίγο μετά τον τοκετό. Η φωτογραφία είναι ασπρόμαυρη και αποτυπώνει τα συναισθήματα της νέας μητέρας που μόλις έχει φέρει στον κόσμο το μωρό της. Το βρέφος είναι ακουμπισμένο πάνω στη μαμά του και κρατάει σφιχτά με το μικροσκοπικό χεράκι του την μύτη της. Εκείνη κοιτάζει τον φακό εμφανώς συγκινημένη και με ένα αχνό χαμόγελο χαράς, ευτυχίας και ανακούφισης στο πρόσωπό της.

https://www.instagram.com/p/Ca5a6twFJLN

Η φωτογράφος Barbara απαθανατίζει μαμάδες με τα μωρά τους

Η Barbara έχει παρευρεθεί στις γέννες εκατοντάδων γυναικών για να απαθανατίσει όλα τα στάδια του τοκετού. Η φωτογράφος έχει αδυναμία στα πορτρέτα και γενικά τις κοντινές φωτογραφίες και δη τις ασπρόμαυρες.

https://www.instagram.com/p/CBlOlZWl16z

Στο επαγγελματικό της προφίλ στο Instagram έχει πάνω από 17.500 χιλιάδες ακολούθους και μόλις 50 δημοσιεύσει. Οι φωτογραφίες που προτιμά να αναρτά είναι κοντινές φωτογραφίες μαμάδων που αποτυπώνουν τα συναισθήματά τους στον τοκετό, τη χαρά, τη συγκίνηση, την ανακούφιση.

Δείτε αυτές που ξεχωρίσαμε στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved