Τα συναισθήματα των μαμάδων στον τοκετό μέσα από φωτογραφίες

Υπέροχες φωτογραφίες τοκετού από δύο καταξιωμένες φωτογράφους.

Τα συναισθήματα των μαμάδων στον τοκετό μέσα από φωτογραφίες
Instagram / monetnicolebirths

Τοκετός με καισαρική, φυσιολογικός, στο νερό, στο μαιευτήριο. Όπως και όπου και αν γίνει ο τοκετός είναι μία ιδιαίτερη και πολύ ξεχωριστή εμπειρία για κάθε γυναίκα που τη βιώνει.

Τα τελευταία χρόνια, ολοένα και περισσότερα ζευγάρια προσλαμβάνουν επαγγελματίες φωτογράφους να απαθανατίσουν τον ερχομό του παιδιού τους και μας χαρίζουν φωτογραφίες μοναδικές που κόβουν την ανάσα και αποτυπώνουν τις ιδιαίτερες στιγμές του τοκετού, τα συναισθήματα των νέων γονιών και τα πρώτα δευτερόλεπτα του μωρού στον κόσμο.

Δύο καταξιωμένες φωτογράφοι γέννας είναι και η Monet Nicole και Alessandra Corveloni. Η κάθε μία έχει το δικό της μοναδικό στιλ και οι φωτογραφίες τους συγκεντρώνουν χιλιάδες likes στα social media.

Οι αφιλτράριστες φωτογραφίες της Monet Nicole

«Φωτογραφίζω την απίστευτη δύναμη, την ωμή ομορφιά και την αυθεντική αγάπη» αναφέρει η φωτογράφος στην επαγγελματική της ιστοσελίδα.

Η Monet Nicole είναι και η ίδια μητέρα και όπως αναφέρει, οι γέννες της την μεταμόρφωσαν ως άνθρωπο. Πιστεύει ότι η κάθε εμπειρία τοκετού είναι μοναδική και καθοριστική για τη γυναίκα που τη βιώνει. Στόχος της να απαθανατίσει τις στιγμές αυτές και να αποτυπώσει στις φωτογραφίες τη δύναμη, την ομορφιά και την αγάπη.

Οι φωτογραφίες της ξεχωρίζουν ακριβώς για αυτό. Απαθανατίζουν τις στιγμές του τοκετού όπως είναι, χωρίς φίλτρα, χωρίς «χρυσόσκονη» και εκεί ακριβώς θεωρεί ότι βρίσκεται η ομορφιά.


https://www.instagram.com/p/CdT1CCeJfOn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες της Alessandra Corveloni

Η Alessandra Corveloni είναι μία βραβευμένη φωτογράφος με ιδιαίτερο στιλ, διαφορετικό από αυτό της Monet. Οι περισσότερες φωτογραφίες της είναι ασπρόμαυρες ενώ ξεχωρίζουν τα πορτρέτα των νεογέννητων και οι φωτογραφίες μαμάδων που κρατούν τα μωρά τους αγκαλιά για πρώτη φορά.


https://www.instagram.com/p/CahPME9L84O/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα συναισθήματα των μαμάδων στον τοκετό

Και οι δύο φωτογράφοι απαθανατίζουν νέες μαμάδες στην αίθουσα τοκετού. Στις φωτογραφίες τους αποτυπώνονται τα διαφορετικά συναισθήματα: η ανυπομονησία, η αγωνία, η χαρά, η συγκίνηση.

Δείτε φωτογραφίες τους στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved