«Η περίοδος μετά τον τοκετό είναι όμορφη, ωμή και ευαίσθητη»

Η Hallie Campbell φωτογραφίζει μαμάδες με τα μωρά τους τις πρώτες εβδομάδες μετά τον τοκετό.

«Η περίοδος μετά τον τοκετό είναι όμορφη, ωμή και ευαίσθητη»
Instagram / nz_birthstories

Η Hallie Campbell είναι μία βραβευμένη φωτογράφος που εξειδικεύεται στις φωτογραφίες τοκετού, εγκυμοσύνης και νεογέννητων. Έχει παρευρεθεί σε γέννες δεκάδων γυναικών και με τον φωτογραφικό της φακό απαθανατίζει τις ιδιαίτερες στιγμές της γέννας. Εξίσου ιδιαίτερη για εκείνη είναι η περίοδος μετά τον τοκετό. Σε ανάρτησή της στο Instagram γράφει:

«Δεν υπάρχει πιο όμορφη, πιο ωμή και πιο ευαίσθητη από την περίοδο μετά τον τοκετό. Μικρές στιγμές οικειότητας, ήσυχα ταΐσματα, ζεστές αγκαλιές, αποκλείοντας τον έξω κόσμο και απογυμνώνοντας ανασφάλειες. Αυτό θέλω να αποτυπώσω στις φωτογραφίες σας»

Πολλές από τις φωτογραφίες της Hallie δείχνουν τρυφερά στιγμιότυπα μαμάδων με τα μωρά τους στο μαιευτήριο όπως είναι η παρακάτω…


https://www.instagram.com/p/Cdb-xJMvXb2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

… αλλά και από το πρώτο διάστημα μετά τον τοκετό στο σπίτι.

fotografies hallie toketou kai mwrou 3

Ο επαγγελματικός της λογαριασμό στο Instagram είναι ένα φωτογραφικό άλμπουμ με φωτογραφίες πολλές και διαφορετικές. Φωτογραφίες τοκετού στο νοσοκομείο, στο σπίτι, φωτογραφίες παιδιών με το νεογέννητο αδερφάκι τους, μπαμπάδων με τα μωρά τους, εγκύων στο δωμάτιο του τοκετού αλλά και σε εξωτερικούς χώρους.

Οι ακόλουθοί της πλησιάζουν τις 10.000 και μέχρι και σήμερα έχει δημοσιεύσει πάνω από 280 φωτογραφίες της.

Πάρτε μία γεύση στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved