Οι αντιδράσεις γονιών όταν αντικρίζουν το νεογέννητο μωρό τους μέσα από φωτογραφίες

Βλέπουν για πρώτη φορά το νεογέννητο μωρό τους και οι αντιδράσεις τους είναι μοναδικές.

Οι αντιδράσεις γονιών όταν αντικρίζουν το νεογέννητο μωρό τους μέσα από φωτογραφίες
Instagram @birthstoriesbyalexandriamooney

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν να είναι μαζί την ώρα του τοκετού και παράλληλα να απαθανατίζουν τις στιγμές με επαγγελματία φωτογράφο.

Ακόμα κι αν ο σύντροφος δεν αντέξει να είναι σε όλη τη διάρκεια της γέννας, τη στιγμή που το μωρό θα έρθει στον κόσμο και θα ακουστεί η πρώτη κραυγή, είναι παρών.

'Ολες αυτές τις μοναδικές στιγμές χαράς, ανακούφισης, ευτυχίας και συγκίνησης απαθανατίζουν οι φωτογράφοι γέννας, όπως η Alexandria Mooney.


https://www.instagram.com/p/CaFr7jfvFMw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Οι γεννήσεις είναι το απόλυτο πάθος μου και μου αρέσει τόσο πολύ να απαθανατίζω αυτές τις πρώτες πολύτιμες στιγμές της άφιξης ενός μικρού. Μάλιστα δεν σταματώ να λέω στα ζευγάρια το εξής: Ποτέ δεν έχω μετανιώσει που κατέγραψα με τον φακό μου τις ιστορίες γέννησης των παιδιών τους», αναφέρει η φωτογράφος.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει, οι γεννήσεις είναι απίστευτες, μαγικές και τόσο προσωπικές.


https://www.instagram.com/p/CWbHmuVpXwt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Αυτές που απαθανατίζω λένε όλες μια ιστορία, την ιστορία κάθε ζευγαριού που φέρνει μια νέα ζωή σε αυτόν τον κόσμο και ζει ένα μοναδικό γεγονός.Η προσοχή τους είναι στραμμένη στο βρέφος και δεν σκέφτονται κάτι άλλο. Κι εγώ είμαι εκεί για να αποτυπώσω αυτήν την υπέροχη στιγμή του ζευγαριών που γίνονται πλέον γονείς (είτε είναι η πρώτη είτε η δέκατη φορά!), ώστε να μπορούν να τη ζουν ξανά και ξανά τις επόμενες μέρες, μήνες, χρόνια», εξηγεί η ίδια.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved