Οι πρώτες φωτογραφίες του μωρού - Ένα υπέροχο φωτογραφικό άλμπουμ

  • Το φωτογραφικό άλμπουμ του μωρού
  • Οι φωτογραφίες της Karolina θα σας εμπνεύσουν
Οι πρώτες φωτογραφίες του μωρού - Ένα υπέροχο φωτογραφικό άλμπουμ
Instagram / nieidealne.kadry

Το κινητό έχει γίνει πια η προέκταση του χεριού μας και οι περισσότεροι γονείς τραβούν αμέτρητες φωτογραφίες τα μωρά τους, ειδικά το πρώτο διάστημα μετά τη γέννα. Πολλοί βέβαια είναι και αυτοί που αναθέτουν σε επαγγελματίες να φωτογραφίσουν το νέο μέλος της οικογένειας αλλά και τους ίδιους.

Στη φωτογράφιση νεογέννητων ειδικεύεται και η φωτογράφος Karolina, η οποία απαθανατίζει γονείς και μωρά στα σπίτι τους. Οι φωτογραφίες της μοιάζουν αυθόρμητες (χωρίς απαραίτητα να είναι) και αποτυπώνουν τα τρυφερά συναισθήματα, τη χαρά και την αγάπη που φέρνει ο ερχομός ενός μωρού. Η Karolina προτιμά τον φυσικό φωτισμό, τα γήινα χρώματα και απλά σκηνικά για να είναι οι φωτογραφίες της όσο το δυνατόν πιο φυσικές. Και το πετυχαίνει.

Ο προσωπικό της λογαριασμός στο Instagram είναι γεμάτος με όμορφες φωτογραφίες και ξεχωρίζουν είναι αυτές που αποτυπώνουν στιγμιότυπα από τις πρώτες μέρες με το μωρό στο σπίτι. Άλλα κοιμούνται, αλλά θηλάζουν, άλλα απολαμβάνουν ήρεμα την αγκαλιά και τον χάδι των γονιών τους.

fotografies mwrwn fotografiko almpoum 9

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / nieidealne.kadry

Ξεχωριστές είναι και οι φωτογραφίες με διδυμάκια που κοιμούνται γαλήνια το ένα δίπλα στο άλλο…

fotografies mwrwn fotografiko almpoum 10

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / nieidealne.kadry

… αλλά και αυτές με μεγαλύτερα παιδιά που φιλούν το μωρό αδερφάκι τους.

fotografies mwrwn fotografiko almpoum 16

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / nieidealne.kadry

Στην gallery που ακολουθεί συγκεντρώσαμε 15 ακόμα φωτογραφίες της Karolina που ξεχωρίσαμε. Ένα υπέροχο φωτογραφικό άλμπουμ το οποίο μπορεί να δώσει και σε εσάς ιδέες για τις πρώτες φωτογραφίες του μωρού σας, είτε τις βγάλετε μόνοι σας, είτε όχι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved