Γονείς φωτογραφίζουν τα δίδυμα μωρά τους - Οι φωτογραφίες που ξεχώρισαν

  • Οι λόγοι που τα δίδυμα είναι ξεχωριστά είναι περισσότεροι από ένας.
  • Οι υπέροχες φωτογραφίες διδύμων στο Instagram.
Γονείς φωτογραφίζουν τα δίδυμα μωρά τους - Οι φωτογραφίες που ξεχώρισαν
Instagram / jacy.lynch

Τα δίδυμα είναι ξεχωριστά και οι λόγοι είναι πολλοί. Γεννιούνται μαζί, μεγαλώνουν μαζί. Κάποια μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό, αναπτύσσουν μία ιδιαίτερη επικοινωνία μεταξύ τους, ενώ το 40% αυτών εφευρίσκουν τη δική τους γλώσσα σύμφωνα με έρευνες, γνωστή και ως κρυπτοφασία.

Για τους γονείς των διδύμων, τα πράγματα μπορεί να είναι λίγο ζόρικα στην αρχή, δεν θα άλλαζαν όμως αυτό το δώρο Θεού για τίποτα στον κόσμο.

Ο λογαριασμός Official Twinmom στο Instagram είναι αφιερωμένος στα δίδυμα και γεμάτος με υπέροχες φωτογραφίες διδύμων που έχουν μοιραστεί οι γονείς τους. Οι φωτογραφίες που επελέγησαν να αναδημοσιευτούν ξεχώρισαν είτε για τις πόζες των χαριτωμένων μωρών, είτε για τα outfits και τα ιδιαίτερα σκηνικά.

Malina & Madilyn

Οι διδυμούλες γεννήθηκαν τον περασμένο Φλεβάρη. Φορούν ασορτί ρούχα και κορδέλες και είναι ολόιδιες μιας και ανήκουν στην κατηγορία των μονοζυγωτικών διδύμων. Τη φωτογραφία δημοσίευσε αρχικά η μαμά τους στον λογαριασμό machucatwins22.


https://www.instagram.com/p/Cdy3K9rLtTu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ezmae & Mila Rose

Οι αδερφούλες γεννήθηκαν τέλη του 2021 και η μαμά τους δημοσίευσε μία υπέροχη φωτογραφία από την επαγγελματική φωτογράφιση που έκαναν τις πρώτες μέρες μετά τον τοκετό. Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε πρώτα στον προσωπικό λογαριασμό της μαμάς τους, Nicola_Marieee.


https://www.instagram.com/p/CdyS69hq5vC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ben & Charlie

Αυτά τα διδυμάκια δεν σταματούν να χαμογελούν και η μαμά τους δημοσιεύει τις πιο όμορφες φωτογραφίες τους.


https://www.instagram.com/p/CdmAuohKawi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Harry & Franklin

Η Holly γέννησε δύο φορές δίδυμα και αυτό από μόνο του είναι κάτι ασυνήθιστο και εντυπωσιακό. Μετά τις Charley και Sawyer, τα χαριτωμένα κοριτσάκια που βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία ήρθαν στο κόσμο τα αγόρια της οικογένειας και όλοι είναι ξετρελαμένοι μαζί τους.


https://www.instagram.com/p/Cdgv0sYrU7F/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες διδύμων στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved