Σώμα μετά τον τοκετό: Μαμά με δίδυμα στέλνει ένα ειλικρινές μήνυμα

«Δεν αγαπώ το σώμα μου αυτή τη στιγμή και αυτό είναι εντάξει».

Σώμα μετά τον τοκετό: Μαμά με δίδυμα στέλνει ένα ειλικρινές μήνυμα
Πηγή φωτογραφίας: Instagram / bethyg27

«Δεν θα προσποιηθώ ότι δεν έκλαψα σήμερα όταν τα χέρια μου άγγιξαν την κοιλιά μου και κοίταξα κάτω. Δεν έκλαψα γιατί αισθανόμουν αδύναμη. Έκλαψα γιατί για να είμαι ειλικρινής είναι σκληρό να βλέπω και να αισθάνομαι το στομάχι μου έτσι. Είμαι σίγουρη ότι κανονικά δεν θα έπρεπε να το πω αυτό. Είμαι σίγουρη ότι κανονικά τώρα θα έπρεπε να νιώθω όμορφη για ό,τι έκανε το σώμα μου που μεγάλωσε δύο αγόρια ταυτόχρονα, που δημιούργησε τρία ακόμα μωρά τα τελευταία πέντε χρόνια.

Δεν το νιώθω όμως αυτό και για να είμαι ειλικρινής πονάει να το βλέπω αυτό τώρα. Και δεν αγαπώ το πώς μοιάζει.

ΟΜΩΣ… Και είναι ένα μεγάλο ΟΜΩΣ…. Βλέπεις ένα μικρό χεράκι εκεί; Αυτό είναι το χεράκι της Emmy, εντελώς αυθόρμητα τοποθετημένο εκεί. Πολλές φορές την ημέρα θέλει να δει την κοιλιά μου και να τα ην αγγίξει. Θαυμάζουμε λοιπόν αυτό που έκανε ο Θεός. Της λέω πόσο όμορφο είναι που ο Θεός μπορεί να χρησιμοποιήσει το σώμα μας για να δημιουργήσει τη ζωή. Της μιλάω ακριβώς για ό,τι κάνω και γιατί. Ακόμα και με δάκρυα στα μάτια σήμερα, γιορτάσαμε τη ζωή.

Δεν αγαπώ το σώμα μου αυτή τη στιγμή και αυτό είναι εντάξει.

Γιορτάζω όμως το θαύμα του να δημιουργείς ζωή και το σώμα μου συνέβαλε σε αυτό».

mama meta ton toketo 1

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / bethyg27

Η Beth είναι η μαμά που έκανε την παραπάνω ανάρτηση. Εκτός από τη φωτογραφία με την κοιλιά της όπως είναι μετά από τέσσερις τοκετούς, δημοσίευσε και μία φωτογραφία μετά τη γέννηση των δίδυμων μωρών της.

mama meta ton toketo 2

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / bethyg27

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved