#birthstory: Αυτό το hashtag κρύβει τις πιο όμορφες φωτογραφίες τοκετού

Μαμάδες δημοσιεύουν φωτογραφίες από την πρώτη φορά που κράτησαν το μωρό τους αγκαλιά. 

#birthstory: Αυτό το hashtag κρύβει τις πιο όμορφες φωτογραφίες τοκετού
Instagram / babiesandbrains

Τα τελευταία χρόνια, πολλοί είναι οι γονείς, κυρίως στο εξωτερικό, που επιλέγουν να απαθανατίσουν με τον φωτογραφικό φακό τη γέννηση του παιδιού τους. Επαγγελματίες βρίσκονται στην ίδια αίθουσα και φωτογραφίζουν την αναμονή, τη στιγμή που ένα μωρό γεννιέται, την πρώτη αγκαλιά. Αυτό το είδος φωτογραφίας είναι πλέον μία κατηγορία από μόνο του και κάθε χρόνο διεξάγονται διαγωνισμοί σε διάφορες χώρες ανά τον κόσμο.


https://www.instagram.com/p/CXcId6ZrmIL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φωτογραφίες σαν και την παραπάνω έχουν κάνει πολλές φορές τον γύρο του διαδικτύου και γονείς και μη έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε στιγμιότυπα «δυνατά» και πολύ ιδιαίτερα.

#BirthStory

Όμορφες φωτογραφίες τοκετού μπορεί να δεις κανείς και στο hashtag #birthstory στο Instagram. Μαμάδες έχουν δημοσιεύσει τις προσωπικές τους εμπειρίες τοκετού και φωτογραφίες από όταν κράτησαν για πρώτη φορά το μωρό τους αγκαλιά. Κάποιες φωτογραφίες είναι ερασιτεχνικές, κάποιες επαγγελματικές, η κάθε μία όμως μοναδική και υπέροχη.

Οι φωτογραφίες τοκετού αποτυπώνουν το θαύμα της φύσης και όλα τα συναισθήματα που νιώθει μία γυναίκα όταν φέρνει στον κόσμο το παιδί της: άγχος, ανυπομονησία, χαρά, συγκίνηση.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες τοκετού στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved