«Σώμα μου, σ' ευχαριστώ»

Η ανάρτηση μίας μαμάς για το σώμα της μετά από μία δίδυμη κύηση. 

«Σώμα μου, σ' ευχαριστώ»
Instagram / randis_point_of_view

Η Randis είναι μαμά τεσσάρων παιδιών και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύει εμπειρίες και σκέψεις για τη μητρότητα. Τα νεότερα μέλη της οικογένειας είναι δίδυμα και γεννήθηκαν τον περασμένο Ιούλιο. Σε πρόσφατη ανάρτησή της, η Randis μίλησε για το σώμα της μετά την τελευταία της εγκυμοσύνη και ανήρτησε φωτογραφίες με την κοιλιά της στον τέταρτο μήνα κύησης, αλλά και πώς είναι σήμερα.

«Σώμα μου, σε ευχαριστώ.

Από τη μια μέρα στην άλλη φρόντισες ξαφνικά τρία άτομα αντί για ένα, σαν να μην είχες κάνει ποτέ τίποτε άλλο. Δημιουργήθηκαν δύο άνθρωποι, που ήρθαν στον κόσμο ως υγιή παιδιά. Έκανες ενστικτωδώς το σωστό για μήνες, πράγμα ακατανόητο για μένα και μετά το τέταρτο παιδί.

Είναι θαύμα που όλα λειτουργούν όπως πρέπει.»

mama anartisi gia swma diduma 7

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / randis_point_of_view

Στο Instagram, η Randis δημοσιεύει και πολλά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα με τα παιδιά της, με τα δίδυμα τους τελευταίους μήνες να κλέβουν τις εντυπώσεις. Τα δύο μωράκια μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους κυρίως στα μάτια και το στόμα, δεν είναι όμως ολόιδια. Το ένα έχει μαύρα πυκνά μαλλιά, ενώ το άλλο έχει λιγότερα και πιο ανοιχτόχρωμα.

mama anartisi gia swma diduma 8

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / randis_point_of_view

Οι φωτογραφίες τους συγκεντρώνουν χιλιάδες likes η κάθε μία και όχι άδικα.

Δείτε κάποια από αυτά που ξεχωρίσαμε στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved