Φωτογραφίες μαμάδων με τα παιδιά τους που θυμίζουν πίνακες ζωγραφικής

  • Η Sujata Setia έγινε φωτογράφος μετά τη γέννηση της κόρης της
  • Η φωτογράφος απαθανατίζει μαμάδες με τα παιδιά τους από όλον τον κόσμο με έναν ιδιαίτερο τρόπο
Φωτογραφίες μαμάδων με τα παιδιά τους που θυμίζουν πίνακες ζωγραφικής

Η Sujata Setia είναι μαμά και φωτογράφος με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό της. Εξειδικεύεται στις φωτογραφίες νεογέννητων, μωρών, παιδιών μεγαλύτερης ηλικία και οικογενειών και η ενασχόλησή της με τη φωτογρφία ξεκίνησε όταν έγινε και η ίδια μητέρα.

"Το ταξίδι στον κόσμο της φωτογραφίες ξεκίνησε όταν η Sujata έγινε μητέρα και συνειδητοποίησε πόσο πολύ της αρέσει να τραβάει φωτογραφίες της κόρης της, Hayat. Όταν πια η Hayat ήταν ενάμιση ετών, η Sujata δεν πήγαινε πουθενά χωρίς την φωτογραφική της μηχανή." αναφέρεται στην επαγγελματική ιστοσελίδα της φωτογράφου.

Αυτό που κάνει τις φωτογραφίες της Sujata να ξεχωρίζουν είναι η αισθητική τους, η οποία εν μέρει είναι αποτέλεσμα της επεξεργασίας που τους κάνει μετά τις λήψεις. Τα θερμά χρώματα κυριαρχούν και πολλές από αυτές θυμίζουν πίνακες ζωγραφικής.

fotografies mamadwn paidia sejuta setia 2

Μαμάδες με τα παιδιά τους έχουν αποτελέσει πολλές φορές αντικείμενο φωτογράφισης για την καλλιτέχνη, η οποία πρόσφατα μοιραστηκε μία σειρά από αγαπημένες τις φωτογραφίες στο boredpanda.com.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στενοχωριέται που όταν ήταν η κόρη της μωρό δεν είχε κανέναν για να τις φωτογραφίσει μαζί και αυτό ήταν κάτι που την ώθησε να ξεκινήσει να απαθανατίζει με τον φωτογραφικό της φακό τις διαφορετικές πτυχές της μητρότητας και μαμάδες με τα παιδιά τους.

Πλέον ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο και φωτογραφίζει μαμάδες με τα μωρά ή τα μεγαλύτερα παιδιά τους από κάθε γωνιά της γης. Η ίδια αποκαλεί αυτό της το project "Motherhood project" και αυτό που πάντα την εκπλήσσει, όπως αναφέρει, είναι ότι ποτέ δεν έχει χρειαστεί να "στησει" καμία μαμά κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης. Τους λέει απλώς να κρατήσουν το παιδί τους στην αγκαλιά τους και αυτό είναι αρκετό.

Δείτε τις φωτογραφίε της Sujata στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved