#BreastfeedingPhotography - To hashtag που «κρύβει» τις πιο όμορφες φώτο

  • Ο θηλασμός είναι δώρο ζωής.
  • Η ομορφιά του θηλασμού μέσα από φωτογραφίες.
#BreastfeedingPhotography - To hashtag που «κρύβει» τις πιο όμορφες φώτο
Instagram / verloskundigeleonie

Η εβδομάδα από την 1η μέχρι και την 7η Νοεμβρίου είναι αφιερωμένη στον μητρικό θηλασμό. Η Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού καθιερώθηκε το 1992 από την Διεθνή Κοινότητα με στόχο την ανάδειξη της σπουδαιότητας του θηλασμού για την υγεία και την ανάπτυξη των παιδιών.

Ο θηλασμός είναι δώρο ζωής

Ο θηλασμός έχει αδιαμφισβήτητα οφέλη για το βρέφος, αλλά και την ίδια τη μητέρα. Προσφέρει στο μωρό τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται και στις ποσότητες που τα χρειάζεται. Συμβάλλει στην ανάπτυξη του εγκεφάλου του και προσφέρει αντισώματα που το προστατεύουν από ιώσεις και ασθένειες. Ο θηλασμός, ενισχύει επίσης το δέσιμο μεταξύ μητέρας και μωρού, ενώ για τη θηλάζουσα μητέρα είναι αρωγός στην πιο γρήγορη ανάρρωση μετά τον τοκετό, μειώνει τις πιθανότητες επιλόχειου κατάθλιψης και βοηθάει τη μήτρα να επανέλθει στο φυσιολογικό της μέγεθος.

Η ομορφιά του θηλασμού μέσα από φωτογραφίες

Οι στιγμές του θηλασμού είναι πολύ ιδιαίτερες για τη μητέρα και το βρέφος και πολλοί είναι οι φωτογράφοι ανά τον κόσμο που αποτυπώνουν τέτοια στιγμιότυπα με τον φωτογραφικό τους φακό. To hashtag #BreastfeedingPhotography απαριθμεί πάνω από 25.000 φωτογραφίες και η κάθε μία είναι ξεωριστή και ιδιαίτερη για τους δικούς της λόγους.

photo thilasmou hashtag

Πηγή φωτογραφίες: Instagram / dianaaa.mo

Μαμάδες θηλάζουν τα μωρά τους, νεογέννητα ή και μεγαλύτερα, στο σπίτι, στο πάρκο, στη θάλασσα, παντού, μόνες τους ή με παρέα. Φωτογραφίες σαν και αυτές αποδεικνύουν ότι ο θηλασμός είναι υπέροχος, όπου, όπως και όποτε και αν γίνεται.

fotografies thi lasmou hastag 10

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / stagesfamilyservices

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved