Γρήγορες συμβουλές ομορφιάς για πολυάσχολες μαμάδες

Tips ομορφιάς για τη μαμά που τρέχει να τα προλάβει όλα.

Γρήγορες συμβουλές ομορφιάς για πολυάσχολες μαμάδες
Bigstock

Οι μαμάδες, ειδικά όσες έχουν μικρά παιδάκια, κατανοούν καλά ότι ο προσωπικός χρόνος είναι πολυτέλεια. Μέχρι και ένα ζεστό αφρόλουτρο μπορεί να φαντάζει άπιαστο όνειρο για τις πολυάσχολες μαμάδες που είναι όλη μέρα στο τρέξιμο, πόσο μάλλον η φροντίδα της επιδερμίδας, αυτό κι αν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας!

Η φροντίδα της εμφάνισής μας όμως, είναι συνδεδεμένη με την ψυχολογία μας. Ας το παραδεχτούμε, νιώθουμε καλύτερα όταν είμαστε περιποιημένες. Ακόμα και μια απλή μάσκα ομορφιάς, ένα μανικιού-πεντικιούρ, μπορεί να είναι ό,τι χρειαζόμαστε για να τονώσουμε την θηλυκότητά μας και να νιώσουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Έξυπνες συμβουλές ομορφιάς για πολυάσχολες μητέρες

Αξιοποιήστε τον χρόνο που κοιμάστε

Η καλύτερη ώρα είναι το βράδυ. Όταν κοιμόμαστε, μπορούμε ταυτόχρονα να κάνουμε και τα beaute μας, απίστευτο;

  • Αφήστε το ξηρό σαμπουάν σας όλη τη νύχτα και όταν ξυπνήσετε απλά βουρτσίστε τα μαλλιά σας και χρησιμοποιήστε ένα σπρέι λάμψης το πρωί (αν χρειάζεται).
  • Όλο το βράδυ, αφήστε τη μάσκα ενυδάτωσης σας, σε πρόσωπο και λαιμό, και το πρωί ξεπλύνετε με νεράκι.
  • Αν έχετε νωπά μαλλιά πριν τον ύπνο, μπορείτε να τα κάνετε πλεξούδες και το πρωί όταν τα ξεπλέξετε θα έχετε κυματιστά μαλλιά σε χρόνο dt.

Επιλέξτε προϊόντα δύο σε ένα

Με αυτό τον τρόπο θα αξιοποιήσετε και χρήματα και χρόνο. Τέτοια προϊόντα μπορεί να είναι: σαμπουάν και μαλακτικό μαζί, make ap με ενυδατική δράση, lip-gloss με έλαια για περιποίηση και χρώμα για λάμψη, κραγιόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ρουζ κ.τ.λ.

Καλλυντικά μεγέθους ταξιδιού

Σε ένα καρότσι, το βρέφος αποκοιμήθηκε. Ήρθε η ώρα να ανανεώσετε το μακιγιάζ σας ή να απαλλαγείτε από το παλιό σας βερνίκι νυχιών. Αν έχετε τα καλλυντικά σας σε ένα μικρό τσαντάκι, θα είναι πιο εύκολο να τα παίρνετε παντού μαζί σας.

Μια άλλη έξυπνη στρατηγική είναι να χωρίσετε τα προϊόντα σας σε μικρότερα δοχεία. Τα επαναχρησιμοποιούμενα μπουκαλάκια (πάντα οικολογικά) είναι φθηνά και προστατεύουν το περιεχόμενό σας από τυχόν φθορές. Για παράδειγμα, χρησιμοποιήστε παλιά δοχεία φακών επαφής για να αποθηκεύσετε αντικείμενα όπως concealer ή primer.

Βάλτε από σήμερα σε εφαρμογή τα παραπάνω tips ομορφιάς.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved