Η οκταμελής οικογένεια με τους εκατοντάδες χιλιάδες followers

Σύντομα αναμένουν και το ένατο μέλος της οικογένειας.

Η οκταμελής οικογένεια με τους εκατοντάδες χιλιάδες followers
Instagram / modernfarmhousefamily

Ο λογαριασμός Modern Farm House Family μετρά πάνω από εκατό χιλιάδες ακολούθους στο Instagram. Πρόσφατα μία ανάρτηση έγινε viral και δεν είναι άλλη από το βίντεο που δείχνει την αντίδραση των οκτώ μελών της οικογένειας όταν έμαθαν ότι το νέο μέλος θα είναι κορίτσι. Η Sarah Molitor και ο σύζυγός της, Tim, έχουν ήδη έξι γιους και σε μερικούς μήνες θα αποκτήσουν την πρώτη τους κόρη. Έκπληξη, συγκίνηση, χαρά.

https://www.instagram.com/p/Ck6gM85g-0w

Τον λογαριασμό διαχειρίζεται η Sarah, η οποία δημοσιεύει φωτογραφίες της οκταμελής μέχρι σήμερα οικογένειάς της. Η κάθε ανάρτηση συγκεντρώνει δεκάδες χιλιάδες likes, ενώ ξεχωρίζουν αυτές που παιδιά και γονείς ποζάρουν μαζί στον φακό.

https://www.instagram.com/p/CeEjfUhJZJo

Από τις κλασικές και συχνές φωτογραφίες της οικογένειας ειναι αυτές με τα έξι παιδιά και τους δύο γονείς να φωτογραφίζονται ανά ηλικία, με πιο πρόσφατη την παρακάτω.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα όλα τα μέλη της οικογένειας πόζαραν μαζί στον φακό με καρό πιτζάμες.

https://www.instagram.com/p/CmpmxubvceR

Σε μία προηγούμενη η Sarah ρωτάει τους ακολούθους της εάν πιστεύουν ότι το νέο μέλος της οικογένειας θα είναι αγόρι ή κορίτσι.

https://www.instagram.com/p/CkwAgDrvGsA

Η Sarah γράφει στο προφίλ της ότι αγαπά να ενθαρρύνει τους άλλους και να απολαμβάνει τη ζωή. Οι αναρτήσεις της στοχεύουν σε ακριβώς αυτό για αυτό και παρουσιάζουν τόσο μεγάλη απήχηση στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved