Μαμά, 40 ετών, περιμένει το 12ο παιδί της και το πρώτο εγγόνι (εικόνες)

Η Carly είναι 40 ετών και σύντομα θα αποκτήσει το 12ο παιδί της. Παράλληλα, θα γίνει γιαγιά καθώς η κόρη της περιμένει να γεννήσει.

Μαμά, 40 ετών, περιμένει το 12ο παιδί της και το πρώτο εγγόνι (εικόνες)
Instagram @ mtpromiselandfarm

Η Carly απέκτησε το πρώτο της παιδί σε ηλικία 18 ετών ενώ σε μερικούς μήνες θα υποδεχτεί το νέο μέλος της οικογένειάς της.

Δεν είναι όμως το μόνο ευχάριστο νέο για την οικογένειά της.

Η μεγάλη της κόρη, η Kelsey, 22 ετών θα την κάνει γιαγιά καθώς με τον σύζυγό της, περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

«Η Kelsey, είναι ευγενική, γενναιόδωρη και ετοιμόλογη όπως ο μπαμπάς της» σχολίασε η μητέρα της λέγοντας ότι αυτή την περίοδο ζει και εργάζεται στη Γερμανία με τον σύζυγό της.«Περιμένουν και το πρώτο μας εγγόνι!», έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό της στο Instagram.


https://www.instagram.com/p/CcYAmUmAwD_

Μαμά και γιαγιά ταυτόχρονα

Η Carly ένιωσε πανευτυχής με τα νέα της κόρης της. Λίγο καιρό μετά όμως έμεινε κι η ίδια έγκυος , στα 40 της, έπειτα από μια αποβολή κι αφού είχαν μπει στη διαδικασία να μην αποκτήσουν άλλο παιδί με τον σύζυγό της.

Ανήμερα των γενεθλίων της έκανε μια ανάρτηση στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Σήμερα γίνομαι 40 χρονών!!! Νιώθω ευλογημένη και ευγνώμων που ξύπνησα με τα παιδιά μου να πηδάνε στο κρεβάτι. Κάθε χρόνο, κάθε μέρα είναι ένα δώρο. Γίνομαι πιο σοφή, αποκτώ περισσότερες εμπειρίες και περισσότερες φιλίες.Είναι χαρά να μεγαλώνεις, με τόσους πολλούς ανθρώπους δίπλα σου. Σε ευχαριστώ Θεέ μου για άλλη μια χρονιά που γιορτάζω τα γενέθλιά μου με τους ανθρώπους που αγαπώ».


https://www.instagram.com/p/CdqSESQr5ij

Η Carly στο λογαριασμό της αναρτά συχνά αρκετές φωτογραφίες με τα παιδιά της. Γνωρίστε κι εσείς τον William, 20 ετών, τον Matthew, 17 ετών, την Olivia, 15 ετών, την Caroline, 13 ετών , την Anna, 11 ετών, τον Gideon, 9 ετών, τον Gabriel, 7 ετών, την Adella 6 ετών, τον Silas, 4 ετών και την Elora, ενός έτους.


https://www.instagram.com/p/CePJBdTpa0A

Ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της πολύτεκνης οικογένειας στη gallery που ακολουθεί:

DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2022 Mothersblog.gr - All rights reserved