Γονείς με 6 γιους περιμένουν κορίτσι και δημοσίευσαν στο Instagram ένα απολαυστικό βίντεο

Με ένα μικρό baby gender reveal party γονείς και παιδιά έμαθαν ταυτόχρονα ότι το νέο μέλος της οικογένειας είναι κορίτσι.

Γονείς με 6 γιους περιμένουν κορίτσι και δημοσίευσαν στο Instagram ένα απολαυστικό βίντεο
Instagram / modernfarmhousefamily

Το έβδομο παιδί για την Sara και τον Tim Molitor θα είναι κορίτσι και όλη η οικογένεια είναι ενθουσιασμένη.

Όταν η Sarah Molitor έμαθε ότι είναι έγκυος λίγους μήνες πριν, ήταν σίγουρη ότι και το έβδομο παιδί της θα ήταν αγόρι.

«Ειδικά γνωρίζοντας ότι αυτό θα είναι το τελευταίο μας παιδί, πραγματικά χαιρόμουν και ήμουν ενθουσιασμένη στη σκέψη ότι θα έχουν επτά αγόρια. Ένιωθα σχεδόν περήφανη» αναφέρει η Sarah σε συνέντευξή της στο Good Morning America. «Το να είναι κορίτσι δεν υπήρχε ως πιθανότητα στο μυαλό μου ούτε κατά 1%»

Η πραγματικότητα απείχε πολύ από αυτήν που είχε φανταστεί η Sarah και όλη η οικογένεια έμαθε ταυτόχρονα σε ένα baby gender reveal πάρτι ότι το νέο μέλος της οικογένειας είναι κορίτσι. Τις αντιδράσεις τους κατέγραψε η κάμερα και το παρακάτω βίντεο έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

https://www.instagram.com/p/Ck6gM85g-0w

Γνωρίζοντας ότι αυτή η εγκυμοσύνη θα είναι η τελευταία της η Sarah και ο σύζυγός της αποφάσισαν να μην αφήσουν τον γιατρό να τους πει το φύλο και αυτοί με τη σειρά τους να το ανακοινώσουν στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, όπως έκαναν και όλες τις προηγούμενες φορές. Προτίμησαν να διοργανώσουν ένα μικρό baby gender reveal πάρτι με κομφετί για να μάθουν όλοι μαζί το φύλο του έβδομου παιδιού.

Όταν έσκασαν τα ροζ κομφετί οι δύο γονείς έπαθαν σοκ. Η μαμά ξέσπασε σε κλάματα και τα αγόρια χοροπηδούσαν από τη χαρά τους.

«Μετά συνειδητοποίησα ότι δεν θα είμαι πια μία αγορομάνα. Μετά σκεφτόμουν “Ω Θέε μου, θα αποκτήσω κορίτσι”. Αυτή είναι η άλλη πλευρά του νομίσματος» είπε η Sarah.

https://www.instagram.com/p/CmpmxubvceR
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved