Μητέρα επτά παιδιών απαθανατίζει την ομορφιά μιας μεγάλης οικογένειας

Η Katie Ferraro απαθανατίζει την καθημερινότητα με τα παιδιά της και δημοσιεύει υπέροχες φωτογραφίες τους. 

Μητέρα επτά παιδιών απαθανατίζει την ομορφιά μιας μεγάλης οικογένειας
Instagram / fourtifiedfam

Η Katie Ferraro είναι μαμά επτά παιδιών και ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram είναι γεμάτος με φωτογραφίες της πολύτεκνης οικογένειάς της. Η ιστορία της έγινε γνωστή στο διαδίκτυο όταν μετά την απόκτηση του πρώτου της παιδιού, έμεινες έγκυος σε τετράδυμα κι έπειτα σε δίδυμα.

Οι ακόλουθοί της στο Instagram ξεπερνούν τις 107 χιλιάδες και η κάθε της ανάρτηση συγκεντρώνει εκατοντάδες likes. Η 44χρονη μοιράζεται μέσα από το προφίλ της στιγμιότυπα από όσα κάνουν καθημερινά με την οικογένειά της και οι φωτογραφίες με τα επτά παιδιά, τέσσερα αγόρια και τρία κορίτσια, είναι φυσικά οι πιο απολαυστικές.

Τα παιδιά έχουν μεταξύ τους μικρή διαφορά ηλικίας και απολαμβάνουν να παίζουν ή να κάνουν άλλες δημιουργικές δραστηριότητες μαζί. Και τα επτά όπως θα δείτε μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους, αλλά και στους δύο τους γονείς.

https://www.instagram.com/p/Ci2dao1L9mP

Οι αναρτήσεις της πολύτεκνης μητέρας ξεχωρίζουν γιατί οι φωτογραφίες της είναι αυθόρμητες και αποτυπώνουν απλές στιγμές της καθημερινότητας , όπως για παράδειγμα όταν και τα επτά παιδιά πλένουν τα δόντια τους κάθε βράδυ…

https://www.instagram.com/p/CXfcPpRLXeX

…ή όταν η μαγειρεύουν μαζί.

https://www.instagram.com/p/CVvkN6TP9vj

Μέχρι στιγμής η οικογένεια έχει αναρτήσει πάνω από 1.700 φωτογραφίες και αυτές με τα επτά αδέρφια μαζί είναι αυτά που συγκεντρώνουν τα περισσότερα σχόλια και likes.

Όσο δύσκολη και απαιτητική και αν είναι η καθημερινότητα, η Katie απολαμβάνει να περνάει χρόνο μαζί τους και νιώθει ευγνώμων για τη μεγάλη οικογένειά της.

Δείτε φωτογραφίες τους στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved