"Νιώθω να καταρρέω" - Η ανάρτηση μιας μαμάς τριδύμων (εικόνες)

"Με ακούτε; Παλεύω. Ήταν ένας άθλιος μήνας και δεν μπορώ να κάνω τίποτε και νιώθω πως καταρρέω".

Μία Μαμά
"Νιώθω να καταρρέω" - Η ανάρτηση μιας μαμάς τριδύμων (εικόνες)

Η Meaghan διατηρεί τον λογαριασμό The Grenier Triplets στο Instagram και την ακολουθούν πάνω από 13.000 χρήστες.

Μέσα από τον λογαριασμό της δείχνει πώς είναι η ζωή της με τα τρίδυμα παιδιά της και πώς τα βγάζει πέρα. Αν και από τις φωτογραφίες της φαίνεται να τα καταφέρνει μια χαρά, δύο αναρτήσεις της δείχνουν ότι δεν αντέχει την πίεση και οι μαμαδίστικες ενοχές την "πνίγουν".

"Είμαστε ακόμη εδώ.

Με ακούτε; Παλεύω. Ήταν ένας άθλιος μήνας και δεν μπορώ να κάνω τίποτε και νιώθω πως καταρρέω.

Έχω τόσες μαμαδίστικες ενοχές που αφήνω τα μωρά.

Νιώθω ότι με τραβάνε από εκατομμύρια κατευθύνσεις. Έχουμε ένα υπέροχο χωριό που βοηθά αλλά αυτό δεν παίρνει μακριά το πώς νιώθω που αφήνω τα μωρά μου σπίτι.

Νιώθω ότι όταν είμαι σπίτι δεν είμαι αρκετή. Που αφήνω να με τραβήξουν τα άσχημα συναισθήματα προς τα κάτω.

Αυτή τη στιγμή έχω απίστευτο άγχος που έπρεπε να κάνω ένα ζεστό μπάνιο για να καταφέρω να ηρεμήσω. Απλά θέλω να γνωρίζετε ότι αν παλεύετε και νιώθετε ακριβώς όπως νιώθω και εγώ, δεν είστε μόνες." - Αυτό έγραψε συνοδεύοντας την φωτογραφία που τη δείχνει απελπισμένη στο μπάνιο της.


https://www.instagram.com/p/CUZCS4MAU03/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πριν λίγους μήνες είχε προηγηθεί ένα ακόμη αντίστοιχο ποστ, μέσα σε όλα εκείνα που την δείχνουν χαρούμενη και ευτυχισμένη μέσα στην καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά στη φωτογραφία ήταν πεσμένη στο πάτωμα σχολιάζοντας:

"Τις περισσότερες φορές νιώθω ότι αποτυγχάνω. Αποτυγχάνω ως μητέρα, ως σύζυγος, ως κόρη, ως υπάλληλος, ως ιδιοκτήτης επιχείρησης. Αλλά αυτή τη στιγμή νιώθω ότι αποτυγχάνω περισσότερο ως μητέρα.

Έχω κάνει ό,τι «υποτίθεται» έπρεπε να είχα κάνει. Έχω διαβάσει βιβλία, έχω ακούσειpodcast, έχω παρακολουθήσει εκπομπές, έχω ακολουθήσει λογαριασμούς, παίζω εναλλάξ μαζί τους, τα αντιμετωπίζω σαν μικροσκοπικούς ανθρώπους, τους μιλάω κατεβαίνοντας στο επίπεδό τους, προσπάθησα να τα τιμωρήσω, προσπάθησα να μην τα τιμωρήσω, προσπάθησα να τα αγαπήσω παραπάνω, και προσπάθησα να αποστασιοποιηθώ, ώστε να μην είμαι πολύ «εκεί για εκείνα». Αλλά τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί. Νιώθω ότι πρόκειται να χάσω την ψυχραιμία μου. Ποιον κοροϊδεύω την έχω ήδη χάσει.

Προσπαθώ να βρω τη χαρά μου, να βρω την ευτυχία μου – αλλά δεν είναι εύκολο. Μπορεί να μοιάζει σαν να είναι όλα ένα πολύχρωμο ουράνιο τόξο αλλά δεν είναι. Είναι ουρλιαχτά, τσακωμοί, τράβηγμα μαλλιών, κατάρρευση, πεταμένα πιάτα και ένα συνεχές αίσθημα αποτυχίας.


https://www.instagram.com/p/CPUS-iGFmcv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έχω ένα κόμπο στο στομάχι μου καθώς το γράφω. Νιώθω ότι το μόνο που μπορώ να επικοινωνήσω αυτή τη στιγμή είναι μόνο τα αρνητικά μου συναισθήματα. Δεν είμαι εγώ έτσι. Είμαι συνήθως ένας εξαιρετικά θετικός, γεμάτος αυτοπεποίθηση, επιτυχημένος, μισογεμάτος άνθρωπος. Δεν νιώθω όμως, έτσι.

Πριν γεννηθούν τα μωρά είπα στον σύζυγό μου ότι θα χάσω τον εαυτό μου μόλις έρθουν στον κόσμο. Αλλά δεν πίστευα ότι αυτό θα συνέβαινε ενάμιση χρόνο αργότερα και ακόμα νιώθω ότι έχασα τον εαυτό μου.

Υποθέτω ότι μετά από όλα αυτά, γράφω για να πω ότι δεν είστε μόνες. Με δάκρυα στα μάτια, θέλω να ξέρετε ότι δεν είσαι μόνες".

Δείτε φωτογραφίες από την καθημερινότητα με τα τρία παιδιά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved