Παιδικό πάρτι με θέμα Halloween: Ιδέες για τη διακόσμηση και τον μπουφέ

Διοργανώστε για το μικρό σας το πιο εντυπωσιακό πάρτι γεμάτο με πορτοκαλί κολοκύθες, φαντάσματα και τερατάκια.

Παιδικό πάρτι με θέμα Halloween: Ιδέες για τη διακόσμηση και τον μπουφέ

Το Halloween γιορτάζεται την 31η Οκτωβρίου και κάθε χρόνο τα παιδιά σε Αμερική και αρκετές ακόμα χώρες της Ευρώπης το περιμένουν πώς και πώς. Τελευταία, το Halloween είναι αρκετά δημοφιλές και στην Ελλάδα και ολοένα και περισσότεροι γονείς το γιορτάζουν με τα παιδιά τους. Άλλωστε, είναι μία αφορμή για μεταμφιέσεις, ιδιαίτερες δραστηριότητες και λαχταριστές λιχουδιές.

Εάν το παιδί σας έχει γενέθλια τον Οκτώβρη, μπορείτε να εμπνευστείτε από την περίοδο και να διοργανώσετε ένα πάρτι γενεθλίων Halloween που θα μείνει σίγουρα αξέχαστο σε όλους.

Κολοκύθες, φαντάσματα, τερατάκια, σκελετοί είναι αυτά που χαρακτηρίζουν τη συγκεκριμένη γιορτή και δε γίνεται να λείπουν ως στοιχεία από τη διακόσμηση, την τούρτα, τον μπουφέ.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε στο Instagram ιδέες για όλα όσα πρέπει να οργανώσετε. Ιδού!

Η τούρτα

Μπορεί το χρώμα με το οποίο έχουμε ταυτίσει το Halloween και το φθινόπωρο να είναι το πορτοκαλί, στην πραγματικότητα όμως οι επιλογές σας είναι πολλές περισσότερες. Για την τούρτα μπορείτε να επιλέξετε μία τούρτα κολοκύθα όπως η παρακάτω…

https://www.instagram.com/p/CVp6m9eIVDz

… ή μία λίγο πιο εντυπωσιακή και σύνθετη που να συνδυάζει διάφορα spooky στοιχεία.

https://www.instagram.com/p/CUadrWPAISH

Φυσικά, μπορείτε ναεπιλέξετε και διώροφες τούρτες, μία ιδανική επιλογή εάν οι καλεσμένοι σας είναι πολλοί.

https://www.instagram.com/p/CHiBubLjNS4

Δείτε ακόμα περισσότερες ιδέες στην gallery που ακολουθεί.

Η διακόσμηση

Η διακόσμηση του πάρτι θα πρέπει επίσης να περιλαμβάνει κολοκύθες ή spooky στοιχεία. Δεν είναι ανάγκη να κυμανθείτε αποκλειστικά πορτοκαλί αποχρώσεις, αλλά μπορείτε να συνδυάσετε τα Halloween elements με άλλα χρώματα, όπως παρακάτω.

https://www.instagram.com/p/CHEGriGnzI_

Εάν θέλετε κάτι πιο κλασικό, δοκιμάστε να βάλετε μπόλικα πορτοκαλί και μαύρα μπαλόνια. Ζωγραφίστε σε χαρτόνι φαντασματάκια, τερατάκια και κόψτε τα με το ψαλίδι για να διακοσμήσετε το τραπέζι με τον μπουφέ και άλλα σημεία στον χώρο του πάρτι.

https://www.instagram.com/p/CF-fJfMH45F

Ο μπουφές

Εδώ μπορείτε να αφήσετε τη φαντασία σας ελέυθερη και να δημιουργήσετε ό,τι μα ό,τι θέλετε. Λιχουδιές αλμυρές, γλυκιές που σίγουρα θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Από τον μπουφέ δεν γίνεται να λείπουν τα cupcakes...

https://www.instagram.com/p/CVrU8yilbzq

Αλλά και τα διάφορα μπισκότα με ζαχαρόπαστα.

https://www.instagram.com/p/CVqQpkGrZ6s

Μπορείτε ακόμα να φτιάξετε φαντασματάκια-μαρεγκάκια, μπουκίτσες με ρυζογκοφρέτα, στοιχειωμένα πρέτσελ και πολλά πολλά άλλα.

Δείτε μερικές ιδέες στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved