Παιδικό πάρτι γενεθλίων το φθινόπωρο: Ιδέες για τούρτες, διακόσμηση και λιχουδιές

Πώς να διοργανώσετε το τέλειο φθινοπωρινό παιδικό πάρτι.

Παιδικό πάρτι γενεθλίων το φθινόπωρο: Ιδέες για τούρτες, διακόσμηση και λιχουδιές

Πλησιάζουν τα γενέθλια του παιδιού σας; Διοργανώστε ένα παιδικό πάρτι εμπνευσμένο από το φθινόπωρο. Την εποχή αυτή την τιμητική τους έχουν τα θερμά χρώματα όπως το κίτρινο, το πορτοκαλί και το κόκκινο, οι κολοκύθες και τα μπαχαρικά με τα ζεστά τους αρώματα.

Ας δούμε ιδέες για την τούρτα, τη διακόσμηση και τον μπουφέ. Οι επιλογές σας είναι πολλές, οπότε αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και εμπνευστείτε.

H τούρτα

Τριώροφη τούρτα υπερπαραγωγή

Ιδανική για τα πρώτα γενέθλια του μωρού, αλλά και για μεγαλύτερη ηλικία και ιδιαίτερα εάν οι καλεσμένοι σας είναι πολλοί.

https://www.instagram.com/p/CjMPBEXJBcU

Τούρτα αλεπουδίτσα

Τούρτα αλεπουδάκι με λεπτομέρειες στη διακόσμηση που κάνουν τη διαφορά. Επίσης, είναι μία τούρτα κατάλληλη για αγόρια και κορίτσια, μωρά ή νηπιάκια.

https://www.instagram.com/p/CF6YXVipRHN

Τούρτα κορμός δέντρου με κολοκύθες

Μπορεί στην Ελλάδα να μην γιορτάζουμε τόσο το Halloween, οι κολοκύθες, ωστόσο, είναι το σήμα κατατεθέν του φθινοπώρου. Τούρτα κατάλληλη και για κορίτσια στην εφηβεία.

https://www.instagram.com/p/CWRNYHSIMUP

Στο Insatgram, στο hashtag #autumnbirthdaycake μπορείτε να δείτε πολλές ακόμα ιδέες.

Ο μπουφές

Ο μπουφές του παιδικού πάρτι μπορεί να περιλαμβάνει γλυκιές και αλμυρές λιχουδιές. Από τα πιο κλασικά εδέσματα είναι τα muffins, τα cookies και τα macarons.

Muffins με κολοκύθα

H κολοκύθα έχει γλυκιά γεύση και εκτός από την concept μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και στην συνταγή των γλυκών σας. Εξαιρετική ιδέα εάν θέλετε να προσφέρετε υγιεινά γλυκά στους μικρούς σας καλεσμένους.

https://www.instagram.com/p/CiZlJljrFmL

Φθινοπωρινά cupcakes

Απλό αλλά εντυπωσιακό: cupcakes με βουτυρόκρεμα και διακοσμητικά μικρές κολοκύθες.

https://www.instagram.com/p/ChVPhqEMU0n

Μία άλλη προσέγγιση είναι να διακοσμήσετε τα cupcakes σας με λουλούδια σε διάφορα χρώματα στις αποχρώσεις του πορτοκαλί.

https://www.instagram.com/p/Ci0XonuI5Q0

Macarons φθινοπωρινά

Τα macarons μας έρχονται από τη Γαλλία και αποτελούν μία δημοφιλή επιλογή για τον μπουφέ των πάρτι. Είναι μαλακά, αφράτα και πεντανόστιμα.

Macarons minimal σε διάφορα χρώματα, μία ιδανική επιλογή και για παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας.

https://www.instagram.com/p/CSdm_ejISOX

Macarons με φθινοπωρινά σχέδια

https://www.instagram.com/p/CEc9bkXJnLM

Φθινοπωρινά cake pops

Τα cake pops είναι μαλακά μέσα και απ’ έξω έχω τραγανή επικάλυψη σοκολάτας. Μπορείτε να τα διακοσμήσετε όπως θέλετε και τώρα το φθινόπωρο μπορείτε να κάνετε σχέδια με φύλλα, κολοκύθες κ.α.

https://www.instagram.com/p/B4lSpqoJMCA

H διακόσμηση

Μπορείτε να φτιάξετε διάφορες συνθέσεις και να κάνετε μία διακόσμηση ζεστή και εντυπωσιακή. Παίξτε με φρούτα εποχής όπως τα μήλα, αποξηραμένα φυτά, φύλλα δέντρων.

https://www.instagram.com/p/B5JmNLClYJN

Εάν θέλετε μπορείτε να παίξετε και με διάφορα ακόμα χρώματα όπως το σκούρο πράσινο, που κάνει αντίθεση και ταιριάζει τέλεια με το πορτοκαλί.

https://www.instagram.com/p/CYmF1HZtyD_
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved