Πέντε τρόποι να κάνετε τα γενέθλια του παιδιού σας αξέχαστα

Πώς να κάνετε ξεχωριστά τα γενέθλια του παιδιού σας. 

Πέντε τρόποι να κάνετε τα γενέθλια του παιδιού σας αξέχαστα
bigstockphoto.com

Όταν τα παιδιά μεγαλώνουν σκέφτονται τα γενέθλιά τους μήνες πριν από τη μεγάλη μέρα. Μιλάνε όλη την ώρα για τους φίλους που θα προσκαλέσουν, το σχέδιο που θα έχει η τούρτα καθώς και το πώς θα ήθελαν να διακοσμηθεί ο χώρος.

Ο ενθουσιασμός τους είναι τόσο μεγάλος που συνεπαίρνει και τους γονείς οι οποίοι νιώθουν την ανάγκη να διοργανώσουν ένα ξεχωριστό πάρτι γενεθλίων.

Αν κι εσείς αναζητάτε ιδέες για τα γενέθλια του παιδιού σας, σας έχουμε τις εξής προτάσεις:

Οργανώστε ένα θεματικό πάρτι γενεθλίων

Αν το παιδί σας έχει απόλυτη εμμονή με κάτι, κάντε του ένα θεματικό πάρτι! Ό,τι κι αν αγαπά - κουτάβια, αρκουδάκια, φορτηγά, - πάρτε διακοσμητικά και αγοράστε σνακ που ταιριάζουν με το θέμα.

genethlia

Τραβήξτε πολλές φωτογραφίες και βίντεο

Κρατήστε τις αναμνήσεις των γενεθλίων ζωντανές τραβώντας πολλές φωτογραφίες και βίντεο. Τα γενέθλια θα περάσουν, όσο τέλεια κι αν είναι, οπότε αυτό που θα σας θυμίζουν καιρό μετά ( ακόμα και χρόνια) είναι οι πολλές φωτογραφίες και τα βίντεο του παιδιού σας με εσάς και τους φίλους τους.

Οργανώστε μια διασκεδαστική δραστηριότητα

Τα παιδιά βαριούνται εύκολα. Ανάλογα με την ηλικία, το φύλο και τα ενδιαφέροντά τους οργανώστε μια δραστηριότητα. Αν τα γενέθλια τα κάνετε στο σπίτι, μπορείτε να προγραμματίσετε έξυπνα παιχνίδια λέξεων, κορίνες, ζωγραφική με έπαθλο. Φυσικά υπάρχει και η εναλλακτική να καλέσετε ένα μάγο ή έναν κλόουν. Εφόσον το πάρτι είναι σε εξωτερικό χώρο, μπορείτε να ρυθμίσετε τι είδους αθλοπαιδιές μπορούν να παίξουν τα παιδιά.

genethlia2

Επιλέξτε τα αγαπημένα του φαγητά

Τα παιδιά λατρεύουν να τρώνε στα πάρτι πίτσες, μπεργκεράκια, κοτομπουκιές και γενικά σνακ που δεν συνηθίζουν να τρώνε καθημερινά. Εκτός λοιπόν από sticks λαχανικών που θα δροσίσουν τα παιδιά, σερβίρετε όλα τα αγαπημένα φαγητά του παιδιού σας

Κάντε ένα δώρο - έκπληξη

Εκτός από την τούρτα γενεθλίων την οποία το παιδί, περιμένει πώς και πώς, εξίσου σημαντικά είναι και τα δώρα. Όχι μόνο των φίλων του αλλά και το δικό σας. Κάντε του έκπληξη αγοράζοντας ένα παιχνίδι ή κάτι άλλο που ήθελε καιρό και σας το ζητούσε επίμονα. Προσοχή να είναι κατάλληλο για την ηλικία του.

Πηγή: cafemom.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved