Παιδικά γενέθλια: Φανταστικές τούρτες για παιδιά έως 6 ετών (εικόνες)

  • Τούρτες γενεθλίων για αγόρια και κορίτσια
  • Υπέροχες ιδέες για την τούρτα γενεθλίων του παιδιού σας
Παιδικά γενέθλια: Φανταστικές τούρτες για παιδιά έως 6 ετών (εικόνες)

Τα γενέθλια του παιδιού σας είναι ένα ξεχωριστό γεγονός όχι μόνο για εσάς αλλά και το παιδί σας.

Ακόμα και αν λόγω πανδημίας δεν μπορείτε να διοργανώσετε ένα παιδικό πάρτι, είναι βέβαιο ότι η τούρτα που θα επιλέξετε ( ή θα επιλέξει το παιδί σας) θα είναι εντυπωσιακή.

Φαντάζει άλλωστε αδιανόητο παιδικά γενέθλια χωρίς τούρτα.

Γνωρίζατε ότι οι αρχαίοι Έλληνες έψηναν κέικ με μέλι και τοποθετούσαν κεριά πάνω τους ως προσφορά στη θεά του φεγγαριού Άρτεμη; Στο Μεσαίωνα, οι Γερμανοί έφτιαχναν γλυκά κέικ για τα γενέθλια κάθε παιδιού και έκτοτε η παράδοση της τούρτας γενεθλίων έχει εξελιχθεί και εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο.

Η τούρτα γενεθλίων αποτελεί ορόσημο

Για τα παιδιά, η τούρτα είναι το αποκορύφωμα του εορτασμού των γενεθλίων τους. Το σχήμα, το σχέδιο και δευτερευόντως η γεύση είναι αυτά που τα ενθουσιάζουν και τα κάνουν να νιώσουν περήφανα όταν οι φίλοι τους εντυπωσιαστούν βλέποντάς τη.


https://www.instagram.com/p/CY6jYN0uOBC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Γεύση τούρτας

Οι τούρτες γενεθλίων διατίθενται σε διάφορα σχήματα, σχέδια και γεύσεις και φυσικά μπορείτε να τις φτιάξετε και μόνοι σας. Προτιμήστε τις γεύσεις σοκολάτας, φράουλας ή βανίλιας που αρέσουν στα περισσότερα παιδιά και αποφύγετε περίεργες γεύσεις, που αν και νόστιμες, ενδέχεται να μην ενθουσιάσει το παιδί σας και τους συμμαθητές του.Συνιστάται επίσης να αποφεύγετε ορισμένα είδη όπως τα φιστίκια που μπορεί να προκαλέσουν αλλεργίες.


https://www.instagram.com/p/CW5-rEsvSz5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Θέμα τούρτας

Το θέμα της τούρτας συνήθως επιλέγεται με γνώμονα αυτό που αρέσει στο παιδί τη συγκεκριμένη περίοδο. Μπορεί να είναι κινηματογραφικοί παιδικοί ήρωες, ζώα, γνωστές φιγούρες, υπερήρωες. Και φυσικά κάθε παιδί ανυπομονεί για τη στιγμή που θα σβήσει τα κεράκια και θα αποτυπωθεί σε πλήθος φωτογραφιών.

Αν αναζητάτε ιδέες για την τούρτα γενεθλίων του παιδιού σας, στη gallery που ακολουθεί θα δείτε αρκετές για αγόρια και για κορίτσια έως 6 ετών. Φυσικά πολλές από αυτές μπορείτε να τις επιλέξετε και για παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved