Τα πρώτα γενέθλια του μωρού: Δέκα τούρτες για αγόρια και κορίτσια (εικόνες)

Τούρτες σε διάφορα σχέδια για τα πρώτα γενέθλια του μωρού

Τα πρώτα γενέθλια του μωρού: Δέκα τούρτες για αγόρια και κορίτσια (εικόνες)
Instagram / ___thecakeland___

Τα πρώτα γενέθλια του μωρού είναι ιδιαίτερα, κυρίως για τους γονείς, μίας και το μωρό είναι πολύ μικρό ακόμα για να θυμάται στιγμιότυπα από το πρώτο του πάρτι. Έτσι και αλλιώς βέβαια θα τραβήξετε δεκάδες αναμνηστικές φωτογραφίες που θα κοιτάτε για πολλά χρόνια μετά όσο το παιδί μεγαλώνει.

Πάρτι χωρίς τούρτα δεν γίνεται για αυτό και σίγουρα θέλετε στο πρώτο αυτό πάρτι του μικρού σας να είναι ιδιαίτερη και εντυπωσιακή. Οι επιλογές σας είναι πολλές από τούρτες με ζωάκια, μπαλόνια και άλλα περίτεχνα σχέδια, μέχρι πιο απλές.

Πρώτα γενέθλια: Τούρτα ombre για τους λάτρεις του minimal

Κι όμως, μία τούρτα για τα πρώτα γενέθλια του παιδιού σας χωρίς πολλά διακοσμητικά και μόνο με μία χρωματιστή βουτυρόκρεμα μπορεί να γίνει πολύ εντυπωσιακή.

tourtes gia ta prwta genethlia toy paidiou 7

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / isabeaujkt

Πρώτα γενέθλια: Τούρτα ουράνιο τόξο

Το ουράνιο τόξο είναι σύμβολο αισιοδοξίας και χαράς. Είναι επίσης ένα θέμα κατάλληλο για αγόρια και κορίτσια και μπορείτε να το αξιοποιήσετε για όλη τη διακόσμηση του πάρτι και φυσικά για το σχέδια της τούρτας των πρώτων γενεθλίων.

tourtes gia ta prwta genethlia toy paidiou 6

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / ___thecakeland___

Πρώτα γενέθλια: Τούρτα με καμηλοπάρδαλη

Από την βρεφική τους ακόμα ηλικία, τα παιδιά εκδηλώνουν μία αδυναμία στα ζώα. Οι καμηλοπαρδάλεις είναι από τα αγαπημένα τους και δεν είναι τυχαίο ότι συχνά τις συναντάμε σε παιδικές ταινίες, παιχνίδια και παιδικά βιβλία. Μία τούρτα για τα πρώτα γενέθλια σαν την παρακάτω πάντως είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή, δεν συμφωνείτε;

tourta prwta genethlia 2022

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / sweetvanilla.cakes

Δείτε ακόμα περισσότερες ιδέες με τούρτες για τα πρώτα γενέθλια του παιδιού στην gallery που ακολουθεί. Είτε την φτιάξετε μόνες σας, είτε την παραγγείλετε, θα εμπνευστείτε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved