Αποκριάτικες εκδηλώσεις 2024 για παιδιά - Τι να κάνετε το ΣΚ

Τι να κάνετε με τα παιδιά σας και πού να πάτε 2 Μαρτίου έως 4 Μαρτίου. Πρόγραμμα τριών ημερών.

Μαργαρίτα Νικολάου
Αποκριάτικες εκδηλώσεις 2024 για παιδιά - Τι να κάνετε το ΣΚ
Bigstock

Τι κάνετε και πού να πάτε με τα παιδιά σας τώρα που άνοιξε το Τριώδιο;

Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες για παιδιά όλων των ηλικιών με αφορμή τις Απόκριες. Αν θέλετε τα παιδιά σας να φορέσουν τις στολές τους και να διασκεδάσουν δεν έχετε παρά να διαλέξετε μία από τις παρακάτω προτάσεις. Τι να κάνετε και πού να πάτε αυτό το Σαββατοκύριακο.

Στο δήμο Νίκαιας και Αγ. Ιωάννη Ρέντη με τις στολές μας

Το Σάββατο 2 Μαρτίου από τις 11.00 μέχρι τις 14.00 στην πλατεία Χαλκηδόνος θα υπάρχει παιδική εκδήλωση για όλα τα παιδιά.

Την Κυριακή 3 Μαρτίου από τις 11.00 μέχρι τις 13.00 στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου θα γίνουν τα αλευρομουτζουρώματα και θα παρελάσουν παιδιά του 27ου Δημοτικού σχολειου.

Την Δευτέρα 4 Μαρτίου και ώρα 10.00 με 12.00 στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου θα έχει καρναβαλικές δράσεις με γαϊτανάκια, μουσική και χορό, καθώς επίσης διακρατικά εργαστήρια και χειροτεχνίες.

xromoselides-gia-paidia-me-thema-tis-apokries-(1).jpg

Φανταστικές εκδρομές με τα παιδιά κοντά στην Αθήνα

Θεατρική παράσταση

«Το Γαϊτανάκι της Αποκριάς» στο Θέατρο Μορφές Έκφρασης

Εμπνευσμένη από τα έθιμα της Ελληνικής παράδοσης, τα παιδιά του σήμερα θα μεταφερθούν σε έναν παραμυθένιο κόσμο από το παρελθόν που όμως ακόμα και σήμερα, αγγίζει την καρδιά μικρών και μεγάλων.

Τα παιδιά συμμετέχουν, με οργανωμένο τρόπο στην παράσταση, με τραγούδι, χορό, αλλά και παίζοντας μικρούς ρόλους. Μαθαίνουν και χορεύουν το παραδοσιακό γαϊτανάκι, μια δράση που δημιουργεί έναν σύνδεσμο επικοινωνίας μεταξύ των παιδιών.

Messy Play για παιδιά και όχι μόνο

Εργαστήρια «Apo_Create]

Αποκριάτικα Messy play παιχνίδια, πειράματα και δημιουργία. Εσείς είστε έτοιμοι για τα πιο Αποκριάτικα Εργαστήρια που έχετε δει ποτέ;

Κατεβάστε τις στολές σας, φορέστε τις μάσκες σας και περάστε όμορφα και δημιουργηκά απογεύματα μαζί με τα παιδιά σας.

4/03 & 5/03 | Ο Αρλεκίνος των χρωμάτων:
2+ | 17:30
4+ |18:30

Το καρναβάλι έχει ήδη ξεκινήσει! Και τι μπορούν να κάνουν τα παιδιά σας; Μα φυσικά να παίξουν με διαφορετικά χρώματα, περίεργα υλικά και πολλά μπαλόνια. Θα φτιάξουν τους πιο πρωτότυπους αρλεκίνους μέσα από ένα συναρπαστικό μαθησιακό ταξίδι!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved