Αποκριάτικες χρωμοσελίδες για παιδιά - Δωρεάν εκτύπωση

Χρωμοσελίδες με θέμα τις Απόκριες. 

Μαργαρίτα Νικολάου
Αποκριάτικες χρωμοσελίδες για παιδιά - Δωρεάν εκτύπωση
Bigstock

Το Τριώδιο άνοιξε και τα παιδιά έχουν αρχίσει ήδη να φορούν την αποκριάτικη στολή που διάλεξαν είτε στο σπίτι, είτε στις βόλτες με τους γονείς τους. Δεν χρειάζεται να είναι καλεσμένα σε κάποιο αποκριάτικο πάρτι για να ντυθούν με την στολή που αγαπούν. Η περίοδος της Αποκριάς δικαιολογεί κάθε απίστευτη μεταμφίεση ακόμη και στο σουπερμάρκετ.

Οι Απόκριες είναι ένα έθιμο που αρχίζει από την Κυριακή του Τελώνου και Φαρισαίου και ολοκληρώνονται την Κυριακή της Τυρινής, μια ημέρα πριν την Καθαρά Δευτέρα.

Αυτές τις τρεις εβδομάδες τα παιδιά μασκαρεύονται, φορούν στολές, περούκες, μάσκες και γενικότερα διασκεδάζουν. Τα αποκριάτικα πάρτι έχουν την τιμητική τους, το ίδιο και οι αποκριάτικες δραστηριότητες -ειδικά στα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία.

Αποκριάτικη διασκέδαση στο σπίτι

Τα παιδιά μπορούν να γιορτάσουν την Αποκριά ακόμη και στο σπίτι τους. Εκτός από το να διακοσμήσουν το υπνοδωμάτιό τους ή το σαλόνι, μπορούν επίσης να δουν ταινίες, να φτιάξουν γλυκά και φυσικά να χρωματίσουν τις δικές τους χρωμοσελίδες.

Εμείς με αφορμή την έναρξη της εορταστικής περιόδου των Αποκρεών σας δίνουμε χρωμοσελίδες που θα κρατήσουν απασχολημένα τα παιδιά σας.

Διαλέξτε την αγαπημένη σας, αποθηκεύστε τη στον υπολογιστή σας και εκτυπώστε τη δωρεάν.

xromoselides-gia-paidia-me-thema-tis-apokries-(2).jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved