Βρεφικό δωμάτιο: Πώς να το διακοσμήσετε λίγο πριν τον ερχομό του μωρού

Μοναδικές ιδέες για να ετοιμάσετε το βρεφικό δωμάτιο του μωρού σας.

Βρεφικό δωμάτιο: Πώς να το διακοσμήσετε λίγο πριν τον ερχομό του μωρού
instagram @hometheoryaz

Όταν σχεδιάζετε το βρεφικό δωμάτιο του μωρού που περιμένετε, οι επιλογές που έχετε είναι τόσες πολλές που θα δυσκολευτείτε να επιλέξετε.

Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι ότι το νεογέννητο μωρό σας θα μεγαλώσει και θα έχει διαφορετικές ανάγκες.

Γι’αυτό φροντίστε οι αγορές που θα κάνετε να μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν. Πιθανόν να σας είναι δύσκολο να φανταστείτε ποια έπιπλα του βρεφικού δωματίου θα είναι χρήσιμα όταν το παιδί θα μεγαλώσει . Όμως βλέποντας τις προτάσεις και τις ιδέες που σας προτείνουμε θα σας γίνει πιο εύκολο.

Σχεδιασμός βρεφικού δωματίου

Ένα από τα ερωτήματα που πρέπει να απαντήσετε πριν ξεκινήσετε τη διακόσμηση του βρεφικού δωματίου είναι αν σκοπεύετε να διατηρήσετε το μωρό στο ίδιο παιδικό δωμάτιο. Αν ναι, επιλέξτε μια κούνια που μπορεί να μετατραπεί σε κρεβάτι ή να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση αν σκοπεύετε να αποκτήσετε δεύτερο παιδί.

Επικεντρωθείτε στην ανθεκτικότητα και τη λειτουργικότητα των επίπλων

Όταν σχεδιάζετε ένα βρεφικό σταθμό για πρώτη φορά, "χτίζετε" κάτι από την αρχή, κάνοντας πολλές νέες αγορές. Καθώς επιλέγετε τα έπιπλα λάβετε υπόψη την ανθεκτικότητα, την ασφάλεια και τη λειτουργικότητά τους.

Ουδέτερα χρώματα

Εάν το δωμάτιο θα χρησιμοποιηθεί και για τα μελλοντικά αδέλφια επιλέξτε έπιπλα σε ουδέτερα χρώματα ώστε να μην έχετε πρόβλημα με το φύλο του μωρού. Απεναντίας, τα κλινοσκεπάσματα και τα διακοσμητικά μπορούν να είναι στα χρώματα και τα σχέδια που θέλετε.

Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε πολλές και διαφορετικές ιδέες για να διαμορφώσετε το βρεφικό δωμάτιο.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram@ Project Nursery

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved