Μοναδικές ιδέες διακόσμησης για το παιδικό δωμάτιο της 6χρονης κόρης σας

Κοριτσίστικο παιδικό δωμάτιο με άποψη.

Μοναδικές ιδέες διακόσμησης για το παιδικό δωμάτιο της 6χρονης κόρης σας
Instagram Account @children_room_deco

Αν το δωμάτιο της 6χρονης κόρης σας παραείναι μωρουδίστικο, ήρθε η ώρα να κάνετε κάποιες σημαντικές αλλαγές στη διακόσμηση.

Σε αυτή την ηλικία τα κοριτσάκια λατρεύουν οτιδήποτε είναι ροζ εκτός αν είναι κλασική περίπτωση αγοροκόριτσου οπότε θα αναζητήσετε πιο παλ αποχρώσεις.

Μη φοβάστε λοιπόν να βάλετε χρώμα στο παιδικό δωμάτιο, επιλέγοντας όμορφα χρώματα για τους τοίχους και διακοσμητικά που σχετίζονται με τις ...αδυναμίες που έχει η κόρη σας.

Λατρεύει για παράδειγμα τις πριγκίπισσες; Προσθέστε μια όμορφη κουνουπιέρα στο κρεβάτι της ή μια κουρτίνα με τις αγαπημένες της ηρωίδες.

Αποφύγετε να στολίσετε τους τοίχους με πολλά αυτοκόλλητα και αρκουδάκια, εκτός κι αν επιλέξετε μια τοιχογραφία (πάντα με το αγαπημένο μοτίβο της 6χρονης κόρη σας).

Για πιο οικονομικές λύσεις, μπορείτε αντί άλλης διακόσμησης, να αγοράσετε σεντόνια και παπλωματοθήκη που αρέσουν στην μικρή σας πριγκίπισσα. Αν πιάνουν τα χέρια σας, πολλά διακοσμητικά, όπως π.χ. κάδρα μπορείτε να τα φτιάξετε μόνοι σας.

Εφόσον υπάρχει χώρος στο παιδικό δωμάτιο τοποθετήστε μια βιβλιοθήκη. Αρχικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ραφιέρα με διάφορα όμορφα καλάθια που θα έχουν μέσα από παιχνίδια και αξεσουάρ της κόρης σας μέχρι καθημερινά ρούχα.

Καθώς μεγαλώνει το παιδί, τη θέση τους στα ράφια θα πάρουν τα βιβλία.

Δείτε τι άλλες επιλογές έχετε για το δωμάτιο της κόρης σας από 6 ετών και πάνω στο βίντεο που ακολουθεί:



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved