Σίσσυ Φειδά: Δείτε τι έκανε στο παιδικό δωμάτιο της κόρης της (pics)

Δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει δείξει το παιδικό δωμάτιο της κόρης της, Διώνης!

Σίσσυ Φειδά: Δείτε τι έκανε στο παιδικό δωμάτιο της κόρης της (pics)

Η γνωστή interior designer έχει διακοσμήσει με έναν πρωτότυπο τρόπο το δωμάτιο της μονάκριβης κόρης της και πραγματικά το ζηλεύουμε πολύ!

Βέβαια δεν περιμέναμε τίποτε λιγότερο από την ίδια μιας και το γούστο της και ο τρόπος που αντιμετωπίζει κάθε δωμάτιο στη δουλειά της, δείχνει πόσο μεράκι έχει και πόσο πολύ της αρέσει αυτό που κάνει. Κάποτε κάποιος είχε πει ότι «αν βρεις μια δουλειά που σου αρέσει πολύ, τότε δεν θα χρειαστεί να δουλέψεις ποτέ στη ζωή σου» και στην περίπτωση της Σίσσυς Φειδά αυτό ισχύει. Η διακόσμηση είναι κάτι που αγαπά πολύ και είναι από τους ανθρώπους που νιώθει ότι δημιουργεί και όχι ότι εργάζεται.

Το παιδικό δωμάτιο της Διώνης

Η Ελληνίδα μαμά αντί για χρώμα διάλεξε ταπετσαρία για το παιδικό δωμάτιο και μάλιστα ταπετσαρία που δείχνει διάφορες παιδικές ζωγραφιές. Το ταβάνι είναι βαμμένο σε έντονο χρώμα και οι κουρτίνες είναι ανοιχτόχρωμες με κόκκινη μπορντούρα.

«Σχεδιάζοντας το δωμάτιο της κόρης μου, δεν ήταν για μένα μόνο χαρά και ευχαρίστηση, αλλά με γέμισε με ακόμα περισσότερα συναισθήματα, σκέψεις και όνειρα για την ύπαρξή της, τα όνειρά της, για το μέλλον της. Σ’ αγαπώ τόσο πολύ άγγελέ μου, Διώνη μου», είχε γράψει κάποια στιγμή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όταν δημοσίευσε φωτογραφίες από το δωμάτιο της κόρης της για πρώτη φορά.

Η πρόσφατη αλλαγή στο παιδικό δωμάτιο

Η Σίσσυ Φειδά λατρεύει να ανανεώνει το παιδικό δωμάτιο της μικρής της, προσθέτοντας αντικείμενα και DIY κατασκευές που φτιάχνει η ίδια είτε μόνη είτε με την παρέα της μικρής. Αυτή τη φορά θέλησε να βάλει ένα νέο καδράκι πάνω από το ράφι του δωματίου και κάπως έτσι κατέληξε να σκαρφαλώνει στο πουφ, για να καρφώσει το καρφί που θα κρεμούσε το νέο διακοσμητικό στοιχείο.

Η Σίσσυ Φειδά μαζί με τον Γιώργο Ανδρίτσο έγιναν γονείς τον Ιούνιο του 2016 και η Διώνη είναι έκτοτε το επίκεντρο της ζωής τους.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τη μικρή Διώνη και το δωμάτιό της. Δεν ξέρουμε για εσάς, εμείς πάντως κάθε φορά που το βλέπουμε εντυπωσιαζόμαστε!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved