Μαντώ Γαστεράτου: Το παιδικό δωμάτιο του γιου της είναι απλά φανταστικό

Μόλις το δείτε θα συμφωνήσετε κι εσείς.

Μαντώ Γαστεράτου: Το παιδικό δωμάτιο του γιου της είναι απλά φανταστικό

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαντώ Γαστεράτου μας δείχνει το παιδικό δωμάτιο του γιου τους. Όχι, όμως όπως αυτή τη φορά.

Τα περισσότερα ζευγάρια λίγο πριν τον ερχομό του πρώτου τους μωρού φροντίζουν να είναι όλα έτοιμα για την μεγάλη άφιξη. Και δε εννοούμε μόνο το πορτ μπεμπέ, το καρότσι και την προίκα του μωρού που έτσι κι αλλιώς είναι απαραίτητη, αλλά και το παιδικό δωμάτιο.

Παρότι το μωράκι το πρώτο διάστημα είναι δίπλα στη μαμά του, οι γονείς ετοιμάζουν το δωμάτιό του με κάθε λεπτομέρεια.

Στις νέες μαμάδες ανήκει και η Μαντώ Γαστεράτου η οποία γέννησε πριν από 6 μήνες ένα υγιέστατο αγοράκι. Έκτοτε, μοιράζεται με τους followers της πολλές στιγμές από την καθημερινότητά του μαζί του, που είναι από τις πιο ευτυχισμένες της ζωής της.

«Μένοντας σπίτι συνειδητοποίησα πόσο νόημα έχει το κάθε δευτερόλεπτο που περνά! Δεν μπορώ να παγώσω τον χρόνο δυστυχώς σε αυτά τα δευτερόλεπτα ευτυχίας, καθώς κρατάω τον γιο μου στην αγκαλιά μου και τον μυρίζω, τον φιλάω και αισθάνομαι την ζεστασιά που έχει το κορμάκι του. Μπορώ όμως να παγώσω μια στιγμή από αυτές στον χρόνο με αυτή τη φωτογραφία...», είχε γράψει σε μια ανάρτήσή της που είχε τον γιο της αγκαλιά.


https://www.instagram.com/p/B-cYq7LIFSl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φυσικά και η ίδια δεν θα μπορούσε να μην έχει ετοιμάσει ένα ξεχωριστό παιδικό δωμάτιο για τον πρίγκιπά της.

Μέσα από φωτογραφίες που δημοσιεύει διαπιστώσαμε ότι το δωμάτιο του γιου της είναι πραγματικά πολύ όμορφο. Το γκρι κυριαρχεί, έχει παιδικά σχέδια στον τοίχο και ένα πρωτότυπο φωτιστικό που φωτίζει απαλά το χώρο.

Πάρτε κι εσείς μια γεύση από το παιδικό δωμάτιο στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved