Δημιουργήστε το πιο όμορφο παιδικό δωμάτιο με έξυπνες ιδέες (vid)

Πώς με όμορφα έπιπλα, πολύχρωμες ταπετσαρίες και έντονα χρώματα το παιδικό δωμάτιο θα γίνει μοναδικό.

Δημιουργήστε το πιο όμορφο παιδικό δωμάτιο με έξυπνες ιδέες (vid)

Υπάρχουν πολλές ιδέες για να διακοσμήσετε το παιδικό δωμάτιο χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα.

Ξεκινήστε επιλέγοντας τα χρώματα που θέλετε να βάψετε το δωμάτιο. Τα ουδέτερα χρώματα είναι πρακτικά όμως μπορεί να έχετε προτίμηση σε πιο έντονα, όπως στο κόκκινο, στο μπλε ή το ροζ.

Αφού καταλήξετε στο χρώμα, πρέπει να δείτε αν σε κάποιο τοίχο θα βάλετε τοιχογραφία, θα σχεδιάσετε φιγούρες ή θα κολλήσετε αυτοκόλλητα (από τις πιο οικονομικές λύσεις).

Εξίσου καλή εναλλαγή είναι να διακοσμήσετε τον έναν τοίχο με γεωμετρικά σχέδια, με πουά ή απλά να επιλέξετε τη διχρωμία.

Η επιλογή των σωστών επίπλων θα αναδείξει επίσης το παιδικό δωμάτιο. Πριν την αγορά τους φροντίστε να μετρήσετε τις διαστάσεις ώστε να να μην γεμίσει ασφυκτικά ο χώρος.

Το τι θα χρειαστείτε εξαρτάται από την ηλικία του παιδιού. Να έχετε όμως κατά νου ότι καθώς μεγαλώνει αλλάζουν οι ανάγκες του. Για παράδειγμα όταν πάει στο σχολείο θα χρειαστεί γραφείο και μια βιβλιοθήκη ή ράφια τα οποία θα πρέπει να χωράνε στο δωμάτιο.

Όμως και η σωστή χωροθέτηση βοηθάει στην ανάδειξη του χώρου.Το βίντεο που ακολουθεί θα σας βοηθήσει να πάρετε ιδέες προκειμένου να τις προσαρμόσετε στο δικό σας χώρο.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved