Σίσσυ Φειδά: Πώς ντύθηκε η κόρη της για τις Απόκριες - Η υπέροχη φωτογραφία

Η Διώνη χαμογελά στο φακό της μητέρας της φορώντας αποκριάτικη στολή.

Σίσσυ Φειδά: Πώς ντύθηκε η κόρη της για τις Απόκριες - Η υπέροχη φωτογραφία

Οι Απόκριες είναι για τα παιδιά μια ξεχωριστή γιορτή καθώς μπορούν να μεταμφιεστούν στους αγαπημένους τους ήρωες.

Κυριαρχούν οι πριγκίπισσες, οι νεράιδες,οι σωματοφύλακες, τα δεινοσαυράκια ενώ μεγαλώνοντας τα παιδιά αρχίζουν να αυτοσχεδιάζουν.

Σημασία άλλωστε έχει να διασκεδάσουν και να περάσουν καλά, μέρες σαν κι αυτές.

Η μεταμφίεση της Διώνης

Η κόρης της Σίσσυς Φειδά, η Διώνη, δεν επέλεξε μια συνηθισμένη στολή. Θυμίζει το μολυβένιο στρατιώτη και όπως έχει συνδυάσει το σακάκι με την του του, το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.

sissyfeida kori

Η μητέρα της, που της έχει τρομερή αδυναμία, ανέβασε σε insta story την κόρη της να ποζάρει με τη στολή της χαμογελαστή στο φακό και σχολίασε:«Προσεύχομαι αυτό το χαμόγελο να μη φύγει ποτέ από το πρόσωπό της…».

Όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στην εκπομπή « Μega Καλημέρα», κάνει όλα τα χατίρια στην κόρη της, αλλά είναι πολύ αυστηρή με άλλα. « Ήθελα από πολύ μικρή να γίνω μαμά. Ήθελα τρία παιδιά αλλά ήμουν και δύσκολη στα προσωπικά μου. Τα 2-3 πρώτα χρόνια του παιδιού βασανίστηκα να κάνω κι άλλο παιδί, να έχει αδελφάκι».

Η γνωστή interior designer μοιράζεται με τους followers της πολλές στιγμές με την μοναχοκόρη της, αρκετές εκ των οποίων μπορείτε να δείτε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved