Απίθανες ιδέες διακόσμησης για cupcakes και μπισκότα για κέρασμα στο σχολείο (pics)

Ιδέες για να ξεφύγετε από τα κλασικά κεράσματα.

Απίθανες ιδέες διακόσμησης για cupcakes και μπισκότα για κέρασμα στο σχολείο (pics)

Και οι γιορτές καλά κρατούν, ενώ υπάρχουν, πάντα και τα γενέθλια. Και πέφτουν καθημερινές ημέρες, που τα παιδιά έχουν σχολείο. Και παραδοσιακά, είτε έχουμε την ονομαστική, είτε τα γενέθλιά μας, κερνάμε. Μάλιστα, δεν υπάρχει παιδί που να μην περιμένει με αγωνία την ημέρα αυτή, ώστε να πάει στο σχολείο γλυκά για να κεράσει τους συμμαθητές του.

Τι θα λέγατε, αυτή τη φορά να ξεφύγετε από τα κλασικά γλυκά και να κεράσετε την τάξη, με cupcakes ή μπισκότα με royal icing; Τόσο το παιδί σας όσο και οι συμμαθητές του θα ενθουσιαστούν. Αν σκέφτεστε να φτιάξετε οι ίδιες τα γλυκάκια και δεν έχετε κάποια συγκεκριμένη συνταγή, έχουμε εμείς να σας προτείνουμε. Μπορείτε, λοιπόν, να φτιάξετε τα σοκολατένια κεκάκια ή τα σοκολατένια κεκάκια χωρίς αβγά, αλλά και τα muffin με βανίλια και πορτοκάλι.

Αν σας αρέσει η ιδέα (είτε τα φτιάξετε μόνες είτε τα παραγγείλετε) δείτε στην παρακάτω photo gallery ιδέες για διακόσμησης των cupcakes ή των μπισκότων, που ανακαλύψαμε στο Instagram με απίθανα σχέδια και φιγούρες αγαπημένων ηρώων για κορίτσια και αγόρια.

Διαβάστε επίσης

Τα πιο νόστιμα μπισκότα βουτύρου με royal icing τα έφτιαξα με τα χεράκια μου - Φτιάξτε τα και εσείς

Cupcakes: 42 ιδέες για να τα διακοσμήσετε

Γενέθλια στην τάξη του παιδιού σας: Ιδέες για να μείνουν αξέχαστα κι εσείς να οργανωθείτε καλύτερα

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved