Γενέθλια στην τάξη του παιδιού σας: Ιδέες για να μείνουν αξέχαστα κι εσείς να οργανωθείτε καλύτερα

Σας έχουμε ιδέες για να διοργανώσετε τα καλύτερα γενέθλια στην τάξη του σχολείου.

Γενέθλια στην τάξη του παιδιού σας: Ιδέες για να μείνουν αξέχαστα κι εσείς να οργανωθείτε καλύτερα

Πλησιάζουν τα γενέθλια του παιδιού σας και μάλιστα πέφτουν σε μέρα σχολείου. Το παιδί θέλει να κάνει πάρτι και να καλέσει τους συμμαθητές του, αλλά αυτό δεν είναι εφικτό, για διάφορους λόγους. Αλλά δεν θέλετε και να του χαλάσετε το χατίρι. Εξάλλου, όταν το παιδί έχει μεγαλώσει κι έχει δημιουργήσει τον δικό του κύκλο φίλων, τη μέρα των γενεθλίων του την περιμένει πώς και πώς.

Έτσι, υπάρχει τρόπος και το παιδί να περάσει τα γενέθλιά του με τους φίλους του κι εσείς να μην διοργανώσετε ένα πάρτι, που οικονομικά θα σας δυσκολέψει. Γιατί κακά τα ψέματα, πέρα από την έλλειψη χώρου και χρόνου, το οικονομικό είναι ο βασικός παράγοντας για να μη μπορούν οι γονείς να κάνουν πάρτι γενεθλίων στα παιδιά τους. αλλά είπαμε, υπάρχει τρόπος. Και δεν είναι άλλος από το σχολείο! Δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να το κάνετε.

genethlia sxoleio 3

Για αρχή, συνεννοείστε με τη δασκάλα του, αν μπορείτε να κάνετε κάτι για τα γενέθλια μέσα στην τάξη και πόση ώρα μπορείτε να «ξεκλέψετε» από το μάθημα.

Αφού συνεννοηθείτε και έχετε στη διάθεσή σας χρόνο, μπορείτε να κάνετε ένα μίνι παρτάκι, χωρίς μουσική, αλλά με υγιεινά εδέσματα. Μπορείτε να παραγγείλετε (ή να φτιάξετε οι ίδιες) μικρά υγιεινά σνακ, που θα αρέσουν στα παιδία. Δείτε εδώ προτάσεις για υγιεινά σνακ για παιδιά

Αγοράστε χυμούς, ποτηράκια πλαστικά, πιατάκια και κουταλάκια. Επίσης, χάρτινα καπελάκια για όλα τα παιδάκια που θα τα φορέσουν την ώρα που θα σβήσετε την τούρτα.

genethlia sxoleio 2



Εννοείται ότι η τούρτα δεν θα λείπει. Είτε την παραγγείλετε, είτε την φτιάξετε οι ίδιες. Μπορείτε επίσης, να φτιάξετε υπέροχα μπισκότα βουτύρου, που θα λατρέψουν οι φίλοι του παιδιού σας.

Δεν χρειάζεται να είναι κάτι ακριβό, αλλά μπορείτε να αγοράσετε ένα συμβολικό δωράκι (αφήστε το παιδί να διαλέξει) για όλα τα παιδάκια της τάξης. Εννοείται και για τη δασκάλα!

Διαβάστε επίσης

Τούρτες γενεθλίων για αγόρια-Πάρτε ιδέες

Ιδέες για παιδικές τούρτες εμπνευσμένες από ταινίες

Οι ωραιότερες τούρτες για κορίτσια που έχετε δει ποτέ! Μανούλες πάρτε ιδέες!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved