Αυτά τα τυροπιτάκια με γεύση «πίτσα» έχουν τρελάνει το internet - Τα έχετε φτιάξει;

Πώς θα φτιάξετε νόστιμα τυροπιτάκια με γεύση πίτσα.

Μαργαρίτα Νικολάου
Αυτά τα τυροπιτάκια με γεύση «πίτσα» έχουν τρελάνει το internet - Τα έχετε φτιάξει;
Bigstock

Αλήθεια πείτε μας: έχετε δοκιμάσει ποτέ ξανά τυροπιτάκια με γεύση πίτσα; Σίγουρα όχι, αλλά να που ήρθε η στιγμή να τη φτιάξετε μιας και πρόκειται για την απόλυτη τάση του διαδικτύου!

Μια συνταγή που έχει γίνει viral και όχι άδικα!

Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε αυτό τον λαχταριστό συνδυασμό; Και τυροπιτάκι και πίτσα; Μικροί και μεγάλοι θα τα λατρέψουν. Οι μαμάδες την ευκολία τους και τα παιδιά (μαζί και οι μπαμπάδες) για την υπέροχη γεύση τους.

Μάλιστα μπορείτε να ετοιμάσετε τα υλικά και να ζητήσετε να σας βοηθήσουν τα παιδιά σας να τα φτιάξετε μιας και πρόκειται για μια συνταγή αρκετά εύκολη.

Κολατσιό για το σχολείο: Εύκολα και γρήγορα τυροπιτάκια κουρού

Οι μαμάδες ξέρουν καλύτερα!

Γιατί να φτιάξετε αυτά τα τυροπιτάκια; Μα φυσικά για έχουν γεύση πίτσα και γιατί είναι η ιδανική επιλογή για ένα γρήγορο, νόστιμο και θρεπτικό σνακ ή γεύμα.

Τα παιδιά λατρεύουν την πίτσα, αυτό είναι γεγονός!

Αν βαρεθήκατε τα κλασσικά τυροπιτάκια, αλλάξτε τη γεύση τους και φτιάξτε νόστιμα, μικρά, λαχταριστά και γεμάτα γεύση, τυροπιτάκια που θα γίνουν μάλιστα η Νο1 επιλογή των παιδιών για το σχολείο, το παιχνίδι ή ακόμα και για ένα πάρτι. Ετοιμάστε τα μαζί τους.

Πίτσα σαν… muffins!

Υλικά για να φτιάξετε τυροπιτάκια με γεύση... πίτσας

  • 1 συσκευασία αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (και μερικές κουταλιές επιπλέον ίσως χρειαστούν)
  • 1 γιαούρτι (κρατήστε το κεσεδάκι)
  • 1 αβγό
  • 1 κεσεδάκι σπορέλαιο
  • 1 κεσεδάκι τριμμένο τυρί της επιλογής σας (γκούντα, τσένταρ, γραβιέρα)
  • 1/2 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 1 κεσεδάκι τριμμένο παριζάκι
  • μια πρέζα αλάτι
  • λίγο τριμμένο πιπέρι
  • λίγη ρίγανη
  • 2 κουταλιές της σούπας σάλτσα για πίτσα

Πώς θα τα φτιάξετε:

  1. Σε ένα μπολ βάλτε το γιαούρτι, το αβγό, το σπορέλαιο, τη σάλτσα για πίτσα και ανακατέψτε.
  2. Ρίξτε το τριμμένο τυρί, το τριμμένο παριζάκι, την πιπεριά, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και ανακατέψτε ξανά.
  3. Τέλος ρίξτε το αλεύρι. Μπορείς να το «σηκώσει» όλο, μπορεί και όχι. Γι' αυτό ρίξτε το σιγά -σιγά καθώς ζυμώνετε.
  4. Μόλις έχετε μια ζύμη που δεν θα είναι αρκετά σφιχτή και δεν θα κολλάει στα χέρια, είναι έτοιμη για ψήσιμο.
  5. Βάλτε αντικολλητικό χαρτί σε μια λαμαρίνα και προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου.
  6. Φτιάξτε μπάλες, όπως θα κάνατε με τα κλασικά τυροπιτάκια σας (εκείνα που φτιάχνετε με γιαούρτι).
  7. Βάλτε τα στη λαμαρίνα και ψήστε μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα.
  8. Μπορείτε να τα απολαύσετε ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ, ζεστά ή κρύα.
© 2012-2025 Mothersblog.gr - All rights reserved