Μπισκότα με βρώμη για παιδιά - Τρεις υγιεινές συνταγές με 4 μόνο υλικά

Τρείς εύκολες συνταγές για νόστιμα και υγιεινά μπισκότα που θα λατρέψουν τα παιδιά.

Μπισκότα με βρώμη για παιδιά - Τρεις υγιεινές συνταγές με 4 μόνο υλικά

Η βρώμη ανήκει στην οικογένεια των δημητριακών και είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, μέταλλα και ιχνοστοιχεία όπως ο σίδηρος, το μαγγάνιο και το ασβέστιο.

Τα οφέλη της βρώμης για την οργανισμό μας είναι πολλά. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι η συγκεκριμένη τροφή έχει γίνει σημαντικό συστατικό της διατροφής μας τα τελευταία χρόνια. Η βρώμη ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, συμβάλλει στην υγεία του πεπτικού συστήματος, δίνει ενέργεια και προσφέρει πληθώρα θρεπτικών συστατικών που είναι αναγκαία και για την υγιή ανάπτυξη των παιδιών.

Τα παιδιά μπορούν να εισάγουν στη διατροφή τους τη βρώμη ήδη από την μικρή τους ακόμα ηλικία. Μπορούν να την καταναλώνουν σκέτη με γάλα για πρωινό ή να την χρησιμοποιήσουμε σε πληθώρα συνταγών για υγιεινά σνακ.

Η δική μας πρόταση για σήμερα είναι νόστιμα και θρεπτικά μπισκότα που μπορείτε να φτιάξετε πολύ εύκολα και γρήγορα, με τέσσερα μόνο υλικά.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τρεις διαφορετικές συνταγές για υγιεινά μπισκότα, ιδανικά και για το κολατσιό των παιδιών στο σχολείο.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved