#BackToSchool: Αλμυρά muffins με σπανάκι - Το τέλειο σνακ για το σχολείο

Αυτά τα muffins είναι νόστιμα, θρεπτικά και θα θέλετε να τα φτιάχνετε ξανά και ξανά.

#BackToSchool: Αλμυρά muffins με σπανάκι - Το τέλειο σνακ για το σχολείο

Σε μία εβδομάδα από σήμερα, θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι για χιλιάδες μαθητές σε όλη την Ελλάδα. Αυτή η σχολική χρονιά αναμένεται να είναι διαφορετική σε σχέση με κάθε άλλη. Τα κρούσματα του κορονοϊού ολοένα και αυξάνονται και οι μαθητές θα παρακολουθούν τα μαθήματά τους σε ολιγομελή τμήματα, φορώντας μάσκες και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Αυτήν την περίοδο η ενίσχυση του ανοσοποιητικού των παιδιών είναι πιο σημαντική από ποτέ και ως γνωστόν, καθοριστικό ρόλο για έναν υγιή και καλά θωρακισμένο οργανισμό, παίζει η διατροφή.

Εξίσου σημαντικά με τα ενδιάμεσα γεύματα είναι και τα σνακ, για αυτό και η επιλογή τους πρέπει να γίνει με ιδιαίτερη προσοχή. Τι μπορεί λοιπόν να παίρνει το παιδί σας μαζί του στο σχολείο ή το μπορεί να τρώει ανάμεσα στις απογευματινές δραστηριότητές του;

Οι επιλογές είναι πολλές, εμείς όμως σήμερα μοιραζόμαστε μαζί σας τη συνταγή για ένα λαχταριστό και θρεπτικό σνακ που σίγουρα θα λατρέψετε εσείς και τα παιδιά σας. Ποιο είναι αυτό; Αλμυρά muffins με σπανάκι και τυρί!

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, τα υλικά που θα χρειαστείτε και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να το φτιάξετε.



back to school afierwma
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved