Pregnancy Style: Tα καλύτερα μαγιό εγκυμοσύνης για το φετινό καλοκαίρι

Διαλέξτε με ποιο σχέδιο θα νιώθετε η πιο κομψή έγκυος στην παραλία.

Pregnancy Style: Tα καλύτερα μαγιό εγκυμοσύνης για το φετινό καλοκαίρι

Μπορεί η πιο τρυφερή περίοδος της ζωής να συνδυαστεί με διασκέδαση, μπάνια και διακοπές; Κοινώς μπορεί μία εγκυμοσύνη που εκτυλίσσεται καλοκαίρι να μην μας κάνει να περάσουμε ένα καλοκαίρι κλεισμένες στο σπίτι κάτω από το air condition αλλά να ταξιδέψουμε, να κολυμπήσουμε στη θάλασσα και να απολαύσουμε την πιο ωραία εποχή του χρόνου; Με τις οδηγίες, την καθοδήγηση και τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού μας φυσικά και μπορεί! Επίσης το κολύμπι συνίσταται μέχρι και τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης, οπότε η αγορά ενός μαγιό για εγκύους είναι μονόδρομος αν είστε σε ενδιαφέρουσα αυτήν τη περίοδο.

Ολόσωμο ή bikini, το σημαντικό είναι να καλύπτει και τα αισθητικά σας κριτήρια αλλά και να σας κάνει να νιώθετε άνετα μέσα του. Επίσης πρέπει να υποστηρίζει το στήθος και να κρατάει καλά την κοιλίτσα, οπότε η εφαρμογή σε αυτού του είδος τα μαγιό είναι το Α και το Ω πριν την επιλογή του. Εμείς βρήκαμε για εσάς παρακάτω τα καλύτερα, νέα σχέδια της αγοράς που θα τα χαρείτε είτε πάτε διακοπές σε κάποιον κοντινό προορισμό είτε μείνετε να κάνετε τα μπάνια σας στις κοντινές παραλίες της Αττικής. Το βασικό είναι πως θα νιώθετε αυτοπεποίθηση με το σώμα σας και όμορφα με τη νέα του μορφή, μέσα σε όλα!

Το καλοκαίρι είναι εδώ και τώρα μπορείτε να το υποδεχθείτε με στυλ είτε βρίσκεστε στον 4 είτε στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης σας! Καλά και κομψά μπάνια, λοιπόν!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved