Pregnancy Style: Tα καλύτερα σουτιέν εγκυμοσύνης για την πιο τρυφερή περίοδο της ζωής σας

Άνετα, κομψά και πρακτικά για αυτές τις ξεχωριστές στιγμές της εγκυμοσύνης και της λοχείας.

Pregnancy Style: Tα καλύτερα σουτιέν εγκυμοσύνης για την πιο τρυφερή περίοδο της ζωής σας

Tην πιο τρυφερή περίοδο στη ζωή μίας γυναικάς, αυτήν της εγκυμοσύνης, μπορεί να βιώσει πολλές αλλαγές στο σώμα αλλά και στην ψυχολογία της. Για τις δεύτερες θα χρειαστεί πολλή αγάπη, φροντίδα και συναισθηματική στήριξη, για τις πρώτες τα «κατάλληλα» ρούχα που θα αγκαλιάσουν τις νέες της καμπύλες, θα είναι πρακτικά και θα τη γεμίζουν αυτοπεποίθηση. Και όσο σημαντικά είναι τα σωστά ρούχα σε αυτήν την μεταβατική περίοδο άλλο τόσο είναι και τα εσώρουχα.

Τα σουτιέν εγκυμοσύνης και θηλασμού είναι μία κατηγορία από μόνα τους στα e-shops εσωρούχων. Πρέπει να είναι άνετα (γι’ αυτό και συνήθως είναι βαμβακερά) να κρατάνε το στήθος και να αφαιρείται εύκολα το μεσαίο τμήμα τους (ή να κατεβαίνει η μία τιράντα τους) ώστε να μπορεί να θηλάσει το μωρό σας. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά όμως που είναι απαραίτητα δεν υποδεικνύουν πως τα maternity bras δεν πρέπει να είναι και καλαίσθητα.

Γι’ αυτό βρήκαμε για εσάς, και σας τα παρουσιάζουμε στον παρακάτω Οδηγό Αγοράς, τα 8 πιο κομψά και θηλυκά σουτιέν θηλασμού και εγκυμοσύνης που υπάρχουν στα online stores «εκεί έξω». Για να τα κάνετε δικά σας από την ασφάλεια του σπιτιού σας τώρα που τα φυσικά καταστήματα είναι κλειστά και να υποδεχθείτε το μωράκι σας (αν δεν το κρατάτε ήδη στην αγκαλιά σας) με τα πιο chic ρούχα… και τα αντίστοιχα lingerie! Kαλά Ψώνια!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved