Little Shopping Guide: 10 κομψά παιδικά μαγιό για τη μικρή σας

«Oλόσωμο ή bikini»; Αυτό είναι το μοναδικό ερώτημα που πρέπει να απασχολεί εσάς και την κορούλα σας αυτό το καλοκαίρι.

Little Shopping Guide: 10 κομψά παιδικά μαγιό για τη μικρή σας

Οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, ο καιρός μας κάνει την εισαγωγή που χρειαζόμαστε για να υποδεχτούμε την πιο ωραία εποχή του χρόνου και τα παιδιά ζητούν ήδη βόλτα και μπάνιο στη θάλασσα το Σαββατοκύριακο. Αν εσείς είστε έτοιμες να τα ακούσετε και να εκπληρώσετε τις επιθυμίες τους δεν έχετε παρά να κατεβάσετε τα καλοκαιρινά ρούχα από το πατάρι, να ετοιμάσετε την τσάντα θαλάσσης και πριν τη γεμίσετε με πετσέτες, παιχνίδια και αντηλιακά, να κάνετε και μία μικρή στάση στην παρακάτω gallery για να αγοράσετε για την κορούλα σας το πιο κομψό μαγιό.

Ολόσωμο με πολύχρωμα μοτίβα και ευφάνταστα σχέδια ή bikini με πρακτικό slip που δεν θα την εμποδίζει στο παιχνίδι στη θάλασσα και στο κολύμπι, όποιο και από τα νέα σχέδια και αν αποκτήσετε ένα είναι το σίγουρο: θα ενθουσιάσει τη μικρή σας. Και μπορεί η Γιορτή της Μητέρας να είναι την Κυριακή και να περιμένετε εσείς να δεχτείτε λουλούδια από αυτήν, αλλά και εκείνη θα χαρεί πολύ με το δικό σας, απόλυτα καλοκαιρινό δώρο!

Διαλέξτε ένα σχέδιο στο αγαπημένο της χρώμα, με λουλούδια, animal prints, πουλάκια και έξυπνα διακοσμητικά μοτίβα και «στρώστε τον δρόμο» για τις καλοκαιρινές διακοπές με τον πιο κομψό τρόπο. Το επόμενο που έχετε να κάνετε είναι να ψάξετε να βρείτε το δικό σας αγαπημένο μαγιό ώστε να το «σετάρετε» με τη «mini me» σας. Καλά Ψώνια!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved