Little Shopping Guide: Κομψά και άνετα μαγιό για το αγοράκι σας

Ο μικρός σας θα παίζει φέτος στη θάλασσα φορώντας το πιο ωραίο shorts.

Little Shopping Guide: Κομψά και άνετα μαγιό για το αγοράκι σας

Μπορεί οι διακοπές του καλοκαιριού να μην είναι ακριβώς «στη γωνία του δρόμου», αλλά με αυτές τις υψηλές θερμοκρασίες τα μπάνια στη θάλασσα είναι μονόδρομος για τις Κυριακάτικες εξορμήσεις σας. Και μαζί με τη χαρά, το παιχνίδι στο νερό και την ανεμελιά που σας προσφέρουν οι πρώτες βουτιές της σεζόν, έρχεται και η ανάγκη για να αγοράσετε ένα καινούργιο μαγιό στον μικρό σας που λογικά δεν χωράει πια στο περσινό του σλιπ ή σορτσάκι.

Μία αγορά που μπορεί να μην αφορά καθόλου εκείνον, αλλά είναι πολύ διασκεδαστική για εσάς γιατί θα τον βλέπεται για καιρό γεμάτο αντηλιακό, να φοράει το καπέλο του και να τρέχει προς τα θάλασσα μέσα στο νέο, πολύχρωμο μαγιό του. Διαλέξτε ένα από την παρακάτω gallery, σε γραμμή surf, σε κοντό shorts ή σε σλιπ και κάν’τε ένα κομψό και πρακτικό δώρο στον γιο σας που ανυπομονεί να χαρεί τον ήλιο και τη θάλασσα και ας είναι ακόμα Μάιος.

Το καλοκαίρι, άλλωστε, «είναι για τα παιδιά» και έτσι μαζί με τις δικές μας αγορές πρέπει να προγραμματίζουμε και τα δικά τους ψώνια. Για να χαρούν γεμάτα αυτοπεποίθηση και νιώθοντας απόλυτη άνεση και ελευθερία κινήσεων και αυτήν την εποχή που την περιμέναμε όλοι -μικροί και μεγάλοι- με τεράστια ανυπομονησία μετά από τόσους μήνες καραντίνας. Καλά ψώνια και ακόμα καλύτερα μπάνια!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved