Tα πιο κομψά φορέματα για το Πάσχα για όσες διανύουν του πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης τους

Είναι μία ευκαιρία να βγάλουν οι μέλλουσες μαμάδες τις φόρμες και να βάλουν ένα κομψό φουστάνι εγκυμοσύνης.

Tα πιο κομψά φορέματα για το Πάσχα για όσες διανύουν του πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης τους

Μέρες κατάνυξης αυτές που έρχονται και μπορεί το φετινό Πάσχα να μην το περάσουμε στο χωρίο, να μην πάμε εκδρομή και να μην διοργανώσουμε κάποιο μεγάλο τραπέζι στο σπίτι μας, αλλά λίγους καλούς φίλους και τη στενή μας οικογένεια μπορούμε να βρεθούμε και να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα της καραντίνας που βιώνουμε όλες τόσο διάστημα. Αν όμως εσείς, εκτός από τον αναγκαστικό εγκλεισμό λόγο lockdown και περιορισμών στην κυκλοφορία, έχετε να αντιμετωπίσετε και ένα διαφορετικό είδος «αυτοαπομόνωσης» εξαιτίας της extra προσοχής που πρέπει να δείχνετε σε ό,τι αφορά της επαφές επειδή διανύεται τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης σας, τότε αυτό το άρθρο θα σας κάνει διπλά χαρούμενη.

Πρώτον γιατί την Κυριακή του Πάσχα μπορείτε να την περάσετε σε ασφαλές, εξωτερικό περιβάλλον με κάποια μέλη της οικογένειας σας και λίγα άτομα από την «κοινωνική σας φούσκα» και δεύτερον γιατί μπορείτε να ανανεώσετε το στυλ, την εμφάνιση και τη διάθεσή σας κάνοντας ένα δώρο στον εαυτό σας και αγοράζοντας ένα από τα παρακάτω, κομψά φορέματα εγκυμοσύνης.

Σε μονόχρωμο ή floral σχέδιο, σε φαρδιά γραμμή με βολάν αλλά και πιο στενή ώστε να διαγράφονται οι νέες σας καμπύλες, αυτά τα spring dresses είναι ένα δώρο που οφείλει να κάνει μία μέλλουσα μαμά την περίοδο του Covid-19 στον εαυτό της. Αρκετά «δύσκολα» δεν έχει περάσει ήδη σε αυτό το νέο καθεστώς διαπροσωπικών επαφών και εξόδων; Καλά Ψώνια!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved