Οκτώ αέρινα, ανοιξιάτικα φορέματα για μοναδικό στυλ και στην εγκυμοσύνη

Ποιος είπε ότι το maternity style πρέπει να είναι συμβατικό;

Οκτώ αέρινα, ανοιξιάτικα φορέματα για μοναδικό στυλ και στην εγκυμοσύνη

Τις προηγούμενες χρονιές, αυτήν εποχή θα φορούσατε floral φορέματα, κομψά μονόχρωμα ribbed dresses, shirt dresses και ρομαντικά mini φουστάνια με βολάν. Φέτος, λοιπόν, μπορείτε να κάνετε ακριβώς το ίδιο ακόμα και βρίσκεστε σε κατάσταση εγκυμοσύνης. Δεν χρειάζεται αυτή η τρυφερή φάση της ζωής σας να επηρεάσει το στυλ σας και μπορούμε να σας το αποδείξουμε με Οδηγούς Αγοράς σαν και αυτούς.

Τα φορέματα, ειδικά αν βρίσκεστε στους τελευταίους μήνες της κύησης και οι αλλαγές στο σώμα σας είναι πλέον αισθητές, πρέπει να είναι αέρινα, άνετα, όχι από άκαμπτα, σκληρά υφάσματα αλλά ούτε και υπερβολικά «λεπτά» ώστε να διαγράφουν με τρόπο που δεν επιθυμείτε τη σιλουέτα σας.

Πρέπει να έχουν αισθητική, διακριτικά patterns, κομψές μονοχρωμίες και να μπορείτε να τα φοράτε 24 ώρες την ημέρα χωρίς να νιώθετε ούτε στιγμή ότι καταπιέζεστε ή ότι δεν είστε αρκετά «ανοιξιάτικη» και κομψή για αυτήν την περίοδο. Γι’ αυτό αξίζει να επενδύσετε σε σχέδια που θεωρούνται διαχρονικά σε ό,τι αφορά το maternity style και εκφράζουν εσάς και την προσωπικότητά σας αυτήν την τρυφερή περίοδο της ζωής σας.

Στην παρακάτω gallery βρήκαμε τα 8 καλύτερα νέα σχέδια φορεμάτων εγκυμοσύνης και μπορείτε να τα κάνετε δικά σας από την άνεση του καθιστικού σας, αν δεν θέλετε να «ρισκάρετε» εν μέσω πανδημίας την επίσκεψή σας σε ένα κατάστημα. Σε περίοδο καραντίνας, άλλωστε, το γεγονός του ότι υπάρχει το online shopping στις ζωές μας και τις κάνει λίγο πιο διασκεδαστικές είναι μεγάλο προσόν! Καλά Ψώνια!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved