Copy the (mini) look: H κόρη της Kate Upton, Genevieve, έχει δείξει ήδη την αδυναμία της στα φλοράλ

Και εμείς σας δείχνουμε πώς να υιοθετήσετε το στυλ της μικρής και για τη δική σας κορούλα.

Copy the (mini) look: H κόρη της Kate Upton, Genevieve, έχει δείξει ήδη την αδυναμία της στα φλοράλ

H Kate Upton, το γνωστό 28χρονο μοντέλο και ηθοποιός, έγινε μητέρα πριν από τρία περίπου χρόνια όταν και έφερε στον κόσμο τη μικρή Genevieve, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Justin Verlander. Aπό εκείνη τη μέρα η star δεν χάνει ευκαιρία να ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες που αποδεικνύουν τις στιγμές οικογενειακής ευτυχίας και γαλήνης που βιώνει. Την 3χρονη μικρή να κάνει μπάνιο στην πισίνα, μαμά και κόρη να στροβιλίζονται στον κήπο του σπιτιού και άλλα τέτοια στιγμιότυπα θαλπωρής και χαράς ολοκληρώνουν το «album της μητρότητας».

Σε μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις της βλέπουμε την Kate να φοράει ένα υπέρκομψο, λευκό-πουά, mini φόρεμα και ένα ζευγάρι μαύρα strappy heels και να κρατάει από τα χέρια την Genevieve που προσπαθεί «να πετάξει» στον αέρα. Η χαριτωμένη μικρούλα μπορεί να μην είναι το ίδιο σοφιστικέ ντυμένη με τη μητέρα της, αλλά είναι σίγουρα πολύ στυλάτη μέσα στο χαριτωμένο, μπλε floral φουστάνι της. Μία επιλογή κατάλληλη για κάθε κοριτσάκι από ενός έως…. «πολλών» ετών!

Γι΄αυτό και εμείς, εν όψει Πάσχα την κατάλληλη ώρα, βρήκαμε 5 αντίστοιχα floral φορεματάκια στις αποχρώσεις του μπλε και του γαλάζιου που μπορείτε να χαρίσετε στη βαφτιστήρα σας ή στην κορούλα σας, να τα συνδυάσει με sneakers αλλά και σανδάλια (όταν φτιάξει λίγο ακόμα ο καιρός) και να κάνει boho εμφανίσεις σαν γνήσια -mini- fashionista. Άλλωστε αν δεν βάλει η μικρή σας «λουλούδια» την άνοιξη, πότε θα βάλει;

https://www.instagram.com/p/CLPlCV_DT7m/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved