5 tips για να γιορτάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου οικογενειακά!

Ναι, θα συμμετέχει όλη η οικογένεια σε αυτή τη γιορτή

5 tips για να γιορτάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου οικογενειακά!

Η 14η Φεβρουαρίου, η γιορτή των ερωτευμένων, φέτος πέφτει Κυριακή! Υπό κανονικές συνθήκες, ίσως να κανόνιζες μία ρομαντική έξοδο με τον σύζυγό σου αλλά είμαστε σε lockdown… Αυτό φυσικά δεν ακυρώνει τη γιορτή των ερωτευμένων, ούτε την αγάπη και φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν θα γιορτάσεις. Θα γιορτάσεις τον έρωτά σου για τον αγαπημένο σου και την αγάπη σας για… τους καρπούς αυτού του έρωτα: Τα παιδιά σας!

pexels joellen moths 3372783

Καθώς θα μείνετε όλοι μαζί μέσα, γιατί να μην κάνετε αυτή τη γιορτινή μέρα μία μέρα γιορτής για όλη την οικογένεια; Μπορεί μάλιστα να γίνει μία όμορφη, οικογενειακή παράδοση και να γεμίσει τα παιδιά αυτοπεποίθηση και σωστά μηνύματα για την αγάπη. Φτιάξτε μία όμορφη, ζεστή ατμόσφαιρα γεμάτη αγάπη και δημιουργήστε αναμνήσεις όλοι μαζί! Τι μπορείτε να κάνετε όμως; Έχουμε κάποιες ιδέες για να σε βοηθήσουμε αλλά όλα εξαρτώνται από το τι σας αρέσει να κάνετε όλοι μαζί. Για ρίξε μία ματιά!

Φτιάξτε Κάρτες!
Φτιάξτε όμορφες χειροποίητες κάρτες ο ένας για τον άλλο ώστε να τις ανταλλάξετε τη βραδιά που θα γιορτάσετε όλοι μαζί. Είναι μία τέλεια, δημιουργική δραστηριότητα για όλη την οικογένεια και σίγουρα θα σας γεμίσει στιγμές γέλιου!

pexels vlada karpovich 4617316

Κάντε beauté!
Είτε έχετε αγοράκι είτε κοριτσάκι είτε και τα δύο, κάντε μία μικρή ρουτίνα grooming ή ομορφιάς για να προετοιμαστείτε για τη μεγάλη βραδιά. Διαλέξτε το τέλειο άρωμα για τα αγόρια της οικογένειας και φτιάξτε τα μαλλιά σας. Τα κορίτσια μπορούν να κάνουν μάσκες και ελαφρύ μακιγιάζ. Το ζητούμενο είναι να γελάσει όλη η οικογένεια, να νιώσουν όλοι όμορφοι και να βάλετε όλοι μαζί τα καλά σας για να γιορτάσετε την αγάπη!

pexels elly fairytale 3807316

Μαγειρέψτε!
Ετοιμάστε το πεντανόστιμο δείπνο σας όλοι μαζί και γελάστε στην κουζίνα. Το φαγητό μας φέρνει άλλωστε πιο κοντά και η προετοιμασία του είναι η τέλεια ευκαιρία για bonding με όλη την οικογένεια. Μοιράστε τις αρμοδιότητες και λειτουργήστε σαν μία ευτυχισμένη, αρμονική ομάδα!

pexels gustavo fring 3875365

Κλείστε την τηλεόραση
για αυτή τη βραδιά μην ανοίξετε την τηλεόραση. Παίξτε επιτραπέζια, χορέψτε, πείτε ιστορίες και ελάτε λίγο πιο κοντά. Μιλάμε άλλωστε για τη γιορτή της αγάπης και το ότι είστε όλοι μαζί είναι ανεκτίμητο, μην χαζολογήσετε μπροστά σε μία οθόνη, εκμεταλλευτείτε το!

pexels jonathan borba 3763578

Κάντε στρωματσάδα
Τελειώστε την special αυτή βραδιά κάνοντας στρωματσάδα στο σαλόνι! Κοιμηθείτε όλοι μαζί και πείτε ιστορίες πριν τελικά σας πάρει ο ύπνος. Το επόμενο πρωί θα είναι διπλά διασκεδαστικό και θα έχετε δημιουργήσει υπέροχες αναμνήσεις!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved