5 minute beauty: 5 + 1 κρέμες BB και CC για να είσαι έτοιμη σε 5 λεπτά

Είναι ό, τι πρέπει για την καθημερινότητά σου

5 minute beauty: 5 + 1 κρέμες BB και CC για να είσαι έτοιμη σε 5 λεπτά

Πόση ώρα σου παίρνει να ετοιμαστείς ένα κανονικό πρωινό; Όταν δεν ζούσαμε σε καθεστώς lockdown και ετοιμαζόμασταν για τις δραστηριότητές μας, η ετοιμασία το πρωί ήταν ένα θέμα, άλλοτε μεγάλο και άλλοτε μικρό. Η περιποίηση μαζί με το μακιγιάζ είχαν πολλά βήματα και αυτό δημιουργούσε πρόβλημα. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας το πρόβλημα λύθηκε γιατί απλά δεν μπαίναμε στον κόπο του μακιγιάζ αλλά και πάλι, είχαμε ανάγκη να δείχνουμε ευπαρουσίαστες στα zoom calls.

Έτσι δημιουργήθηκε μία νέα ανάγκη στο νεσεσέρ μας, αυτή της ευκολίας και η απάντηση σε αυτή την ανάγκη υπάρχει εδώ και πολύ καιρό. Ναι, ναι υπάρχει εδώ και καιρό και έχει την μορφή των κρεμών ΒΒ και CC. Είναι οι πολυχρηστικές κρέμες με χρώμα που αντικαθιστούν πολλά βήματα του μακιγιάζ και της περιποίησης έτσι ώστε να μην τρέχεις να προλάβεις το πρωί ούτε όμως και να δείχνεις απεριποίητη.

Σήμερα λοιπόν που είναι Δευτέρα, είπαμε να σου θυμίσουμε τις αγαπημένες μας BB και CC κρέμες έτσι ώστε να ξεκινήσεις την εβδομάδα (και τη χρονιά, ακόμα Ιανουάριο έχουμε) με ευκολία και ομορφιά. Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery και διάλεξε τη δική σου pretty mama!

CLINIQUE ID DRAMATICALLY DIFFERENT MOISTURIZING BB GEL ACTIVE CARTRIDGE CONCENTRATE FOR FATIGUE

Για κουρασμένες επιδερμίδες. CLINIQUE, ID™: DRAMATICALLY DIFFERENT™ MOISTURIZING BB-GEL + ACTIVE CARTRIDGE CONCENTRATE FOR FATIGUE. Μία πρωτοποριακή κρέμα που αποτελείται από την πατενταρισμένη Ενεργή Κάψουλα Συμπυκνωμένων Δραστικών Συστατικών για Κούραση της Clinique (αναζωογονούν και επαναφέρουν τη λάμψη στην επιδερμίδα) και την Dramatically Different™ Moisturizing BB-gel που χαρίζει 8 ώρες oil-free ενυδάτωσης και μία ιδέα χρώματος που αρχικά εμφανίζεται σε γκρι απόχρωση και έπειτα μεταμορφώνεται για να τελειοποιήσει τον δικό σου τόνο επιδερμίδας.

LA ROCHE POSAY EFFACLAR DUO UNIFIANT

Για λιπαρές επιδερμίδες με ατέλειες. LA ROCHE-POSAY, EFFACLAR DUO + UNIFIANT. Μία κρέμα που θα λατρέψεις τώρα που πρέπει να φοράμε συνεχώς μάσκα. Είναι η επανορθωτική φροντίδα με χρώμα για ομοιόμορφη όψη κατά των σοβαρών ατελειών, των φραγμένων πόρων και των σημαδιών, ιδανική για δέρματα με μέτριες έως σοβαρές ατέλειες και λιπαρές επιδερμίδες με τάση ακμής. Άμεσα εξαφανίζει ατέλειες, καφέ και κόκκινα σημάδια ενώ μακροπρόθεσμα μειώνει τις ατέλειες.

ΚΟΡΡΕΣ ΑΓΡΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ CC CREAM SPF 30 MEDIUM

Για θαμπές επιδερμίδες με πανάδες. ΚΟΡΡΕΣ, ΑΓΡΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ CC CREAM SPF 30 MEDIUM. Ενυδατική κρέμα που προσφέρει λάμψη και ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα, καλύπτει ατέλειες και παρέχει αντιηλιακή προστασία. Είναι ιδανική αν υποφέρεις από θαμπή επιδερμίδα και πανάδες.

AVENE HYDRANCE ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ SPF20

Με πολύ ενυδατική σύνθεση. AVENE, HYDRANCE ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ SPF20. Έχει πλούσια σύνθεση και διακριτικό χρώμα για ομοιόμορφο αποτέλεσμα αλλά και ανακούφιση στο ευαίσθητο αφυδατωμένο κανονικό και μεικτό δέρμα.

ESTEE LAUDER REVITALIZING SUPREME GLOBAL ANTI AGING CC CREME

Με δράση ενάντια στο γήρας. ESTÉE LAUDER, REVITALIZING SUPREME GLOBAL ANTI-AGING CC CRÈME. Με σύνθεση πολλαπλής δράσης, χαρίζει πλούσια θρέψη, ενυδάτωση και αναζωογόνηση ενώ μάχεται ενάντια στα σημάδια της γήρανσης αποτελεσματικά.

THE BODY SHOP FRESH NUDE TINTED BEAUTY BALM

Για κάθε τύπο δέρματος. THE BODY SHOP, FRESH NUDE TINTED BEAUTY BALM. Διαθέτει ήπια σύνθεση, ειδικά σχεδιασμένη για να προσαρμόζεται στον τόνο της επιδερμίδας σου και να σου χαρίζει ένα φυσικό, δροσερό look, ενώ χάρη στην ελαφριά, μη λιπαρή της υφή απλώνεται πανεύκολα χωρίς την ανεπιθύμητη γυαλάδα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved