5’ beauty: 5 top coat που στεγνώνουν σε 5 λεπτά και έχουν αποτέλεσμα gel

Είναι αυτό που έλειπε από το νεσεσέρ σου

Χριστίνα Χρόνη
5’ beauty: 5 top coat που στεγνώνουν σε 5 λεπτά και έχουν αποτέλεσμα gel

Το μανικιούρ για μία μητέρα με μικρά παιδιά είναι ένα ζήτημα που πληγώνει. Ο χρόνος που απαιτεί ένα μανικιούρ είναι πολύς και δεν έχουν όλες οι μαμάδες αυτή την πολυτέλεια. Από την άλλη, ο χρόνος ζωής του μανικιούρ (αν γίνει) είναι τόσο λίγος που οριακά δεν αξίζει. Κάπως έτσι τις βρίσκει το βράδυ να παλεύουν με ένα βερνίκι στην κουζίνα και αν θεωρείς ότι περιγράφω μία πολύ θλιβερή εικόνα… Έχεις δίκιο όμως δεν χρειάζεται να είναι θλιβερή, ούτε η εικόνα ούτε και το μανικιούρ σου.

Daizy Shely emn S17 010

Βλέπεις, ο κόσμος της ομορφιάς είναι γεμάτος λύσεις και προϊόντα που έχουν φτιαχτεί για να κάνουν τη ζωή σου ευκολότερη είτε είσαι μανούλα είτε όχι. Πάρε για παράδειγμα τα top coat. Είναι η τελευταία, διάφανη στρώση βερνικιού που περνάει πάνω από το νύχι και συχνά την παραλείπεις. Κακώς! Ένα top coat είναι αυτό που στέκεται ανάμεσα σε εσένα και ένα όμορφο μανικιούρ με διάρκεια και θα σου εξηγήσω το γιατί. Αρχικά, τα top coat δεν φτιάχτηκαν για να προσθέσουν ένα ακόμη βήμα στην ρουτίνα του μανικιούρ άσκοπα.

Φτιάχτηκαν για´τι υπήρχε ανάγκη για αυτά και τις ιδιότητές τους. Ποιες είναι αυτές; Αφενός στεγνώνουν στο μισό χρόνο από ότι το βερνίκι και έτσι δεν χρειάζεται να νιώθεις ανήμπορη για παραπάνω από 5 λεπτά περιμένοντας να στεγνώσουν τα νύχια σου. Αφετέρου, χαρίζουν εκτυφλωτική λάμψη στο βερνίκι σου και παρατείνουν σημαντικότατα τη ζωή του μανικιούρ σου. Μάλιστα, υπάρχουν top coat που μιμούνται το αποτέλεσμα και τη διάρκεια των gel μανικιούρ υπερδιπλασιάζοντας το όφελος.

Galliano ham F16 002

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα παλέψεις με ένα βερνίκι στην κουζίνα, έχε σαν σύμμαχό σου ένα top coat και θα κερδίσεις τη μάχη με διαφορά. Δεν θα σου πάρει παραπάνω από 2 λεπτά να το περάσεις και θα κάνει όλη τη διαφορά στο αποτέλεσμα και τη διάρκεια του DIY μανικιούρ σου. Εγγυημένα. Παρακάτω έχουμε τα 5 δικά μας αγαπημένα gel top coat που θα βρεις σε καταστήματα καλλυντικών για να τα βάλεις στο νεσεσέρ σου και να κάνεις την εικόνα των νυχιών σου στο εξής χαρούμενη!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved