Πώς άλλαξε η ρουτίνα μου όταν έγινα μαμά: 7 celebrity εξομολογούνται

Ακόμα και για τις διασημότερες γυναίκες του κόσμου άλλαξαν πολλά

Πώς άλλαξε η ρουτίνα μου όταν έγινα μαμά: 7 celebrity εξομολογούνται

Η μητρότητα είναι κάτι το ξεχωριστό για την κάθε μία μας. Κάτι που δεν μπορούμε να περιγράψουμε με λόγια και κάνει την καρδιά μας να ξεχειλίζει με ένα διαφορετικό είδος αγάπης. Όσο διαφορετικές και αν είμαστε όμως όλες, αποκτούμε ένα κοινό αμέσως μόλις έρθει στον κόσμο το παιδί μας: Μας νοιάζει μόνο αυτό! Οι μέρες και οι νύχτες, όλος μας ο κόσμος περιστρέφονται γύρω από αυτό το μικρό θαύμα και δεν θα αλλάζαμε τίποτα. Εντάξει, ίσως αν μπορούσαμε θα κοιμόμασταν λίγο περισσότερο και θα χάναμε τα κιλά της εγκυμοσύνης ευκολότερα αλλά… Αυτά τα ανούσια θέματα τα σκεφτόμαστε μόνο για λίγα λεπτά.

Αυτό που σκεφτόμαστε διαρκώς είναι το παιδί μας και είναι λογικό, η ρουτίνα της περιποίησής μας να παίρνει τελευταίο ρόλο στο μυαλό μας. Όχι, δεν φταίει το ότι ίσως να μην έχουμε βοήθεια και να πρέπει να τα κάνουμε όλα μόνες μας. Ακόμα και οι διασημότερες γυναίκες στον κόσμο, οι σταρ που έχουν πρόσβαση σε νταντάδες και 24ωρη βοήθεια, θέλουν να τα κάνουν όλα μόνες τους και η ρουτίνα τους αλλάζει δραματικά. Ολόκληρη η οπτική τους για την ομορφιά αλλάζει. Αποκτούν σοφία και το κεφάλι τους γεμίζει με συμβουλές… Ό, τι ακριβώς συμβαίνει και με εμάς δηλαδή!

Όχι, δεν το υποθέτουμε, το έχουν παραδεχτεί πολλές από αυτές σε συνεντεύξεις τους και συγκεντρώσαμε τις δηλώσεις τους για να τις διαβάσεις και εσύ και να καταλάβεις πώς, όταν μιλάμε για τη μητρότητα είμαστε όλες στο ίδιο μικρό καραβάκι που πλέει σε ανεξερεύνητα αλλά συναρπαστικά νερά, γεμάτα ευτυχία και περιπέτεια! Διάβασε τη gallery που ακολουθεί και θα καταλάβεις…

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved