Αυτό είναι το συστατικό που θα βοηθήσει το δέρμα σου να δείχνει νεότερο

Αν το προσθέσεις στην ρουτίνα σου θα δεις τεράστια διαφορά

Αυτό είναι το συστατικό που θα βοηθήσει το δέρμα σου να δείχνει νεότερο

Το ότι μετά τα 25 χρόνια, η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης αρχίζει να επιβραδύνεται είναι γεγονός. Ξεκινά μία φθίνουσα πορεία για την επιδερμίδα μας και την μείωση των επιπέδων του κολλαγόνου και της ελαστίνης ακολουθούν οι ρυτίδες, η χαλάρωση και η θαμπή όψη. Φυσικά δεν σου τα λέμε όλα αυτά για να σε ταράξουμε στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Σου τα λέμε γιατί υπάρχουν λύσεις ή μάλλον, συστατικά που μπορούν να βοηθήσουν το δέρμα σου να αναπληρώσει τα επίπεδα αυτών των βασικών συστατικών. Αλλά ας ξεκινήσουμε από την αρχή.

dustin humes 3ke2dFMdkJw unsplash

Το κολλαγόνο και η ελαστίνη είναι οι πρωτεΐνες που ουσιαστικά ευθύνονται για τη νεότητα της επιδερμίδας μας. Το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε λοιπόν όταν θέλουμε να δράσουμε ενάντια στη φθίνουσα πορεία παραγωγής τους είναι συστατικά όπως η ρετινόλη και τα χημικά peelings. Αυτές δεν είναι καθόλου κακές σκέψεις αλλά σήμερα θα σου προτείνουμε μία άλλη, πιο αποτελεσματική λύση. Αντί να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα εμείς, γιατί να μην βοηθήσουμε την επιδερμίδα μας να το αντιμετωπίσει μόνη της; Εδώ έρχονται τα πεπτίδια, το συστατικό που θα κάνει ακριβώς αυτό.

Τα πεπτίδια είναι αμινοξέα και τα αμινοξέα είναι τα «δομικά υλικά» των πρωτεϊνών… Καταλαβαίνεις που το πάμε; Σκέψου ότι τα πεπτίδια είναι γράμματα που δημιουργούν λέξεις, αυτές οι λέξεις είναι οι πρωτεΐνες όπως το κολλαγόνο και η ελαστίνη. Τα πεπτίδια λοιπόν κάνουν την επιδερμίδα σου να παράγει περισσότερο κολλαγόνο και ελαστίνη μόνη της! Καθώς η παραγωγή των δύο αυτών πρωτεϊνών που είναι τα θεμέλια για μία υγιή και νεανική επιδερμίδα αυξάνεται, έτσι και η επιδερμίδα αρχίζει να βελτιώνεται.

gemma chua tran q747wDQi5Gk unsplash

Οι ρυτίδες απαλύνονται και η δημιουργία νέων αποτρέπεται. Το δέρμα γίνεται πιο λαμπερό και σφριγηλό και όλα είναι τέλεια στον κόσμο. Που θα βρεις να αγοράσεις πεπτίδια θα αναρωτιέσαι τώρα… Θα σου το πούμε και αυτό. Τα πεπτίδια θα τα βρεις μέσα σε κρέμες και ορούς και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις ανεξάρτητα με την ηλικία σου. Παρακάτω έχουμε τους σούπερ δραστικούς ορούς που έχουμε λατρέψει και οι οποίοι είναι γεμάτη πεπτίδια που θα ανανεώσουν την επιδερμίδα σου και θα τη βοηθήσουν να… βοηθήσει τον εαυτό της. Για ρίξε μία ματιά gorgeous mama…

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved