Copy the (mini) Look: To μπουφάν της Blue Ivy Carter θα το χρειαστεί σίγουρα η μικρή σας

H κόρη της Beyoncé έχει σίγουρα κληρονομήσει την αίσθηση του στυλ από την εντυπωσιακή μητέρα της.

Copy the (mini) Look: To μπουφάν της Blue Ivy Carter θα το χρειαστεί σίγουρα η μικρή σας

Όταν ολόκληρος ο πλανήτης σχολιάζει την ομοιότητα της εννιάχρονης Blue Ivy Carter με τον διάσημο μπαμπά της, Jay Z, εμείς δεν μπορούμε να μην παρατηρήσουμε στην παρακάτω φωτογραφία πως έχει πάρει σίγουρα κάποια πράγματα και από την εξίσου διάσημη μητέρα της, την Beyoncé. Η μικρή έχει κληρονομήσει την αίσθηση του στυλ και το attitude της «Queen B» και γι’ αυτό όταν τη βλέπουμε στο γήπεδο να παρακολουθεί αγώνα του NBA με τα μαλλιά της ράστα, μαύρο στενό παντελόνι και ένα oversized denim jacket από πάνω, δεν μπορούμε παρά να φανταστούμε και την κυρία Knowles να φοράει κάτι αντίστοιχο.

Συγκεκριμένα η διάσημη μαμά της Blue Ivy σχεδιάζει μία σειρά με sporty ρούχα, την «Ivy Park», που η αισθητική τους συμπίπτει απόλυτα με αυτήν την casual εμφάνιση της μικρής. Το denim jacket της είναι το κομμάτι που θα φορούσε με άνεση και χάρη και η δική σας κορούλα αυτήν την άνοιξη, γι’ αυτό στην παρακάτω gallery βρήκαμε τα καλύτερα αντίστοιχα jean μπουφάν της αγοράς. Μπορείτε να το αγοράσετε για τη μικρή σας τώρα που τα περισσότερα είδη ρουχισμού έχουν «βάλει» εκπτώσεις και να την αφήσετε να το χαρεί στις δραστηριότητας και στο σχολείο της, μόλις ζεστάνει λίγο ο καιρός.

Ένα τέτοιο πολυχρηστικό κομμάτι φοριέται, βέβαια, και μέσα από ένα πιο χοντρό πανωφόρι (ένα καπιτονέ jacket, παραδείγματος χάριν) αν σας αρέσει να κάνετε layering και φυσικά αν αρέσει και στην κορούλα σας να το υιοθετεί ώστε να μπορεί να βάλει από τώρα το denim μπουφάν της. Ανακαλύψτε ποιο από τα παρακάτω σχέδια αρέσει… και στις δυο σας… και καλά ψώνια!

https://www.instagram.com/p/CKR2yXoADOg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved