Pregnancy Style:Πώς να ντυθείτε σαν αυθεντικές Παριζιάνες & στην εγκυμοσύνη

Το ανεπιτήδευτο, γαλλικό στυλ είναι πάντα επίκαιρο σε όλες τις στιγμές της ζωής μας.

Pregnancy Style:Πώς να ντυθείτε σαν αυθεντικές Παριζιάνες & στην εγκυμοσύνη

H Jeanne Damas είναι μία Γαλλίδα «entrepreneur», πολύ γνωστή σε όσες ασχολούνται με τη μόδα. Έχει πάνω από 1.400.000 followers στο Instagram και τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει και τη δική της σειρά ρούχων, τα «Rouge», εμπνευσμένα από την προσωπική, early 80s αισθητική της. Η Damas, όμως, έχει και κάτι ακόμα που την κάνει ξεχωριστή στον κόσμο της μόδας. Τον Αύγουστο ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της και τους τελευταίους τρεις μήνες δεν έχει σταματήσει να ανεβάζει στα social posts με τo pregnancy στυλ της, δείχνοντας πώς γίνεται το εμβληματικό Parisian chis style να διατηρηθεί και την περίοδο της εγκυμοσύνης, αρκεί να υπάρχει θέληση και έμπνευση.

Η Jeanne έδωσε πρόσφατα συνέντευξη και στην αυστραλιανή Vogue όπου μίλησε για τον τρόπο που έχει επιλέξει να ντύνεται αυτούς τους μήνες «αγκαλιάζοντας τη νέα σιλουέτα της» αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο να βρει ρούχα εγκυμοσύνης που εκφράζουν τη δική της αισθητική. Επίσης, έδωσε styling tips για το πώς μπορεί η καθεμία να ντυθεί σαν «κομψή Γαλλίδα» ακόμα και όταν δεν τις χωράει τίποτα από ό,τι είχε ήδη στην γκαρνταρόμπα της.

https://www.instagram.com/p/CIdXhc2jIdo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Θα δείτε τα styling tips της αναλυτικά στην παρακάτω gallery αλλά για να σας δώσουμε ένα hint, μία από τις μεγαλύτερες δυσκολίες που αντιμετωπίζει σε ό,τι αφορά τα σύνολά της αυτό το διάστημα, έχει να κάνει με τα jeans. Τα denim παντελόνια εγκυμοσύνης βγαίνουν όλα σε ένα συγκεκριμένο, skinny στυλ που θυμίζει περισσότερο κολάν και λιγότερο τα retro, ψηλόμεσα παντελόνια που λάτρευε να φοράει η Damas. H συμβουλή της όμως ακόμα και απέναντι σε μία τέτοια «δυσκολία» είναι μία: τα σωστά αξεσουάρ. Βάζοντας, παραδείγματος χάριν, μια λεπτή ζώνη κάτω από το στήθος και πιάνοντας με αυτήν τη μάλλινη ζακέτα, δημιουργούμε το vintage inspired look που δεν μπορούμε να εκφράσουμε με το jean μας.

Τα χαρακτηριστικά του Παριζιάνικου στυλ είναι η χαλαρότητα, το coolness, η ευελιξία και η ανεπιτήδευτη πολυτέλεια και μία γυναίκα που έχει όλα τα παραπάνω στο ντύσιμό της δεν τα χρειάζεται να «τα χάσει» ούτε στην τρυφερή περίοδο της εγκυμοσύνης. «Once a Parisian girl, always a Parisian girl»!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved