Maternity Chic: Τι φοράει μία κομψή έγκυος την Πρωτοχρονιά;

Μία ημέρα γιορτής και αγάπης σαν αυτήν δεν μπορείτε παρά να λάμψετε.

Maternity Chic: Τι φοράει μία κομψή έγκυος την Πρωτοχρονιά;

Ίσως η φετινή Πρωτοχρονιά, όσο «διαφορετική» και αν είναι από όσες έχουμε ζήσει έως τώρα, είναι και αυτή που θα χαραχτεί για πάντα στη μνήμη σας. Θα είναι η τελευταία χωρίς το μωρό σας και μετά από χρόνια όταν θα βλέπετε τις φωτογραφίες στο κινητό σας τηλέφωνο θα του εξηγείτε πώς την περάσατε λίγο πριν γεννήσετε. Το ότι είστε έγκυος, όμως, δεν πρέπει να αποτελεί ανασταλτικός παράγοντας στο να φορέσετε το πιο εντυπωσιακό φόρεμα και να κλέψετε τις εντυπώσεις και σε αυτές τις γιορτές.

Ένα σοφιστικέ wrap φόρεμα, ένα με παγιέτες ή τονισμένους ώμους, ένα ρομαντικό floral ή ένα sexy βελούδινο φουστάνι εγκυμοσύνης, είναι ό,τι πρέπει για να τραβήξετε τα βλέμματα στο γιορτινό τραπέζι ενώ ταυτόχρονα θα είστε άνετες μέσα στο party dress σας. Συνδυάστε, όποιο και από τα παρακάτω φορέματα διαλέξετε, με φλατ δερμάτινες μπότες ή με loafers για ακόμα πιο πρακτικά looks.

Αυτές τις ιδιαίτερες γιορτές θα τις περάσετε με αγάπη, θαλπωρή και μία γερή δόση στυλ και λάμψης κάνοντας στον εαυτό σας ένα ξεχωριστό δώρο: το πιο κομψό, midi, mini ή maxi φόρεμα που θα σας φτιάξει το κέφι -και την εμφάνιση- αυτήν την Πρωτοχρονιά. Χρόνια Πολλά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved